Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто да не? Како функционира, де кажи ми?
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 234492
Реалната цена му е проценета на 10 милиони моментално. Ако изигра лошо во Барса или повеќето време помине на клупа, како ќе му оди цената, нагоре или надолу? Плус, автоматски штом самиот клуб сака да го продаде играчот цената ќе е мала, зошто тој играч претставува отпад и клубот го става на пазарот, т.е. сака да го продаде.
Автоматски споено мислење:

Бели шамивчиња само да извадат навивачите, посебно значење има тоа во Шпанија, мислам дека после таков момент сам ќе си поднесе оставка.

Последно уредено:
Boateng 2.0

Treba IQ test da vovedat pred da se vraboti covek vo klubov, ne e mozno kolku gluposti se desavaat.

Не знае шпански Брејтвејт, ако се земе предвид дека 90% од нашиве не знаат англиски не знам како ќе се вклопи :D Со Меси и онака е тешко да се разбереш, не пак вака. Али ај да видиме, делува како питбул, би требало да трча многу, со тоа веќе ќе биде подобар од Желкитиќ на пример :icon_lol:

Мене па сите 3 ми се допаѓаат, можеби на првиот боите можат да бидат потемни..

Домашниов многу ко од брзање и заебанција напраен.

За црниот мислам дека цел фан клуб едвај ке чека да играме у гости. Веќе кога губиме, да губиме во стил. :cool:

Третиов и не е толку лош, сме имале и предходно розева гарнитура ама па оваа година розево-црна комбинација е, така да пролазна е.

Црниот е добар за стандардите на Најк, досега ни таков дизајн не можеа да смислат. Не ми се допаѓа кај вратот, но кога ќе се виде какви срања произведуваа минативе години, овај е и повеќе од добар.

Црниот од Борусија е веќе друго ниво, а и овај дизајн од рандом дизајнер што го имав постирано на темава:

EMxwfV1WkAAeVRu.jpeg

Сепак ова е пресложено и предобро за Најк :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom