Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ПСЖ барале еден од Кутињо и Дембеле плус Семедо плус пари.
Нашиве рекле Семедо не е на продажба,ќе продолжат уште со преговори.
Добро е што сите притискаат за трансферот да се реализира еве таткому на Нејмар изјави:Мојот син наскоро пак ќе биде среќен.
Не би ме чудело и Меси да притиска за трансферот,прво ова со Гризман после повредата за да не отпатува со екипата,мене ми изгледаше како предупредување за Барто.

Ќе видиме што ќе испадне се надевам ќе падне договор.
Јас да сум одма би ги дал Кутињо и Дембеле за Нејмар,најверојатно ќе прифатат.
Незнам зашто управата има толку големо мислење за Дембеле,од кога дојде повеќе е по болници него ли на терен,реално за 2 години ништо не покажа.
Кутињо пак чиста утка трансфер,незнам кај би играл ако остане кај нас.
Може и Ракитич да го вклучат во трансферот нема да е лошо.

Од Кутињо Дембеле и Семедо, они одлучија Семедо да не го дават. :D ... Абе дај ги тројцата и заврши со приказната, ебати дебилите.
Ич го нејкам Нејмар, циганштура невидена и многу лош карактер, али да го имаш во тимот автоматски можеш унапред да си запишеш 30тина голови. 100 % ќе се врати во форма до полусезона, само да е здрав. АЈДЕ БРЕ зимајте го и завршувајте со сагата.

Леонардо рекол дека преговорите се напреднати за заминување на Нејмар, е сега да се надеваме дека со Барса се преговорите :icon_lol:

Јас Дембеле би го дал пред Семедо, без никаков сомнеж, еден од најдобрите десни бекови е моментално, не за џабе го бараше и Чоло, сега и псж.

Нејмар нема да конкурира за првиот натпревар од Лига 1.
Ова може да е добар знак,само дај нека ја убрзаат работата,до следниот петок да се реши што ќе биде.
Нека им ги дадат Кутињо и Дембеле и чао,незнам што се влечкаат 100 години.

Ја не сакам да си идат ни Кутињо, ни Дембеле ни Семедо.
Радо би напраил чистка на старциве, Ракитич, Видал, Суарез и плус Рафиња и Алења. Од овие да се собере некој динар и Умтити ако го сакаат и ајт кој ги ебе.

Напад: Меси, Гризман, Нејмар, Дембеле, Перез и Руиз

Средина: Бускетс, Де Јонг, Роберто, Артур, Кутињо и Пуиг.

Одбрана: Вагуе, Семедо, Пиќе, Ленгле, Тодибо, Алба, Фирпо и 4ти штопер од Барса Б.

Перфектен спој на искуство и младина. Време е и Ла Масија да се опорави.

И полека полека може Бускетс и на штопер да се префрла. Ја нема веќе креативноста во него.

Ја не сакам да си идат ни Кутињо, ни Дембеле ни Семедо.
Радо би напраил чистка на старциве, Ракитич, Видал, Суарез и плус Рафиња и Алења. Од овие да се собере некој динар и Умтити ако го сакаат и ајт кој ги ебе.

Напад: Меси, Гризман, Нејмар, Дембеле, Перез и Руиз

Средина: Бускетс, Де Јонг, Роберто, Артур, Кутињо и Пуиг.

Одбрана: Вагуе, Семедо, Пиќе, Ленгле, Тодибо, Алба, Фирпо и 4ти штопер од Барса Б.

Перфектен спој на искуство и младина. Време е и Ла Масија да се опорави.

И полека полека може Бускетс и на штопер да се префрла. Ја нема веќе креативноста во него.
Како мислиш да го донесеме Нејмар во тој случај?
Сигурно нема 200 милиони да платиме на ПСЖ...
Од тие "старците" нема ни 100 милиони да извадиме.

Незнам зашто управата има толку големо мислење за Дембеле,од кога дојде повеќе е по болници него ли на терен,реално за 2 години ништо не покажа.
А Нејмар има пропуштено повеќе натпревари од Дембеле во овие 2 сезони. :D

Бартомеу одлетал за Париз,барем како што пренесоа медиумите. :D

Средината доста подобра од Ракитич+Бускетс.. Ептен ретко оваа средина да врати топка до голман..
Валверде ко Валверде чува резултат од првата утакмица..

Ги отворивме...
Де Јонг милина да го гледаш,мора бетон прва постава да биде.:zver:
Колку само е побрза средината без Бускетс и Ракитич.

Ги отворивме...
Де Јонг милина да го гледаш,мора бетон прва постава да биде.:zver:
Колку само е побрза средината без Бускетс и Ракитич.
S.Roberto , De Jong , Artur, Coutinho ... Овие треба да се прва опција за средина за следна сезона..

Ние 100 пати подобра средина ќе направиме ама сепак реалноста е друга, ако не заминат Ракитич и Видал летово мислам дека Барса на големо ќе го ебе ежот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom