- Член од
- 28 јануари 2018
- Мислења
- 2.026
- Поени од реакции
- 9.863
Изгледа бидна работата со Гризман,треба утре официјално да биде.
Мене не ми е ништо посебно овој трансфер,мислам дека како Кутињо ќе заврши за една година,многу без врска и непромислен е,само колку да донесат нешто да се замачкаат очите да пројде хејтот.
120 мил не се малце.
Незнам искрено како мислат да ја прават формацијата,Гризман игра на позицијата како Меси,изгледа ќе го начукаат на другата страна и после цацко ќе биде крив зашто не е погоден трансферот.
Меси и Суарез сигурно нема на клупа да седат,ако е така Гризман,Дембеле,Кутињо и Малком ќе се борат за една позиција.
Да имаме нормален тренер може да се искомбинира некако,ќе го седне Суарез на клупа,Кутињо средина и Малком продажба и решен проблем.
Ќе видиме што ќе биде само уште поголем проблем е што Валверде и управата имаат скроз спротивни мислења и поглед на работите.
Читав Валверде планирал Роберто средина да го игра
Па тоа каков кармбол ќе биде,конкуренција колку сакаш.
На крај Ракитиќ,Бускетс и Суарез ќе скапат цела сезона на терен,а за другите...
Отиде у пм и наредната сезона,кога ќе ми текне како играме у Ла Лига
.
Полека стрпливо да даде Меси гол па да се затвориме и да се влечат по терен цела утакмица.
Нослето ќе ќути и околу 50та минута ќе го викне Пиќе на муабет.
После во 70та следуваат две замени што никој неможе да ги погоди,и на крај во 88ма влегува во игра Алења.
Мене не ми е ништо посебно овој трансфер,мислам дека како Кутињо ќе заврши за една година,многу без врска и непромислен е,само колку да донесат нешто да се замачкаат очите да пројде хејтот.
120 мил не се малце.
Незнам искрено како мислат да ја прават формацијата,Гризман игра на позицијата како Меси,изгледа ќе го начукаат на другата страна и после цацко ќе биде крив зашто не е погоден трансферот.

Меси и Суарез сигурно нема на клупа да седат,ако е така Гризман,Дембеле,Кутињо и Малком ќе се борат за една позиција.

Да имаме нормален тренер може да се искомбинира некако,ќе го седне Суарез на клупа,Кутињо средина и Малком продажба и решен проблем.
Ќе видиме што ќе биде само уште поголем проблем е што Валверде и управата имаат скроз спротивни мислења и поглед на работите.
Читав Валверде планирал Роберто средина да го игра

Па тоа каков кармбол ќе биде,конкуренција колку сакаш.
На крај Ракитиќ,Бускетс и Суарез ќе скапат цела сезона на терен,а за другите...
Отиде у пм и наредната сезона,кога ќе ми текне како играме у Ла Лига
.Полека стрпливо да даде Меси гол па да се затвориме и да се влечат по терен цела утакмица.
Нослето ќе ќути и околу 50та минута ќе го викне Пиќе на муабет.
После во 70та следуваат две замени што никој неможе да ги погоди,и на крај во 88ма влегува во игра Алења.