Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ми изгледа како да се лигаментите на зглобот, да се надеваме дека не е тоа во прашање.

Валверде повеќе го доби натреварот на тактички план,со една да кажам чудна формација,поточно статична на која ние како навивачи не сме навикнати,му ја препушти иницијативата на Бетис (Поготово во првиот дел),иако ова е според мене нож со две острици неможиш да ги чекаш на грешка со некои посериозни екипи ама со оглед на календарот на кои утакмици следуваат,сакаа некако со одење да го завршат натпреварот

Со поставата 4-4-2 мислев се иде на X, бидејќи минатиот пат 4гола примивме. Не очекував победа.
За Меси што може друго освен најдобриот на сите времиња. Гол од слободен, со надворешна и лоп од далечина.
Суарез 3 чисти зицери утна, ама накрај ги измота сам и даде гол.
Се надевам повредата нема да е ништо сериозно.

Добро е што нема да ги играат за репрезентација и Суарез и Дембеле.
Да не играше и Меси ќе беше супер.

Не знам дали е точно ама имаше информација дека АФА склучила договор со федерацијата на Мароко за специјални услови за гостувањето на Меси. Наводно имало клаузула каде играчите на Мароко не смеат да прават груби стартови. Веројатно (ако е точно ова) ова значи дека ако некој ропак го повреди Меси федерацијата на Мароко ќе треба да плати дебела отштета.

За овој Јович цела Европа почна да се интересира,уште сега се споменува дека под 60 милиони нема шанса да се донесе,до крај на сезона сигурно ќе дава уште голови што значи и цената ќе расне.
Сигурен сум дека под 80 милиони нема да го донесеме,што мислам дека е премногу.
Доколку е вака како што викам подобро е Гризман да се донесе за 120.
Реално Гризман е две класи над Јович,Гризман со години игра на високо ниво,освојувано светско,финале европско,финалиња во Европски купови.
Од друга страна Јович игра само една сезона вака,и тоа во германска лига е прв стрелец,што е доста падната.Ништо чудно овој да испадне како Милинкович Савич или Белоти на крај..

Мислам дека не треба да се води инат за Гризман,нека искочи сам нека се извини што одбил лани,нека закопаат секирите и готово.
Знам дека лани не изигра и све тоа али...

Јас сум за Јович ако е до кај 60-70 милиони,ако не Гризман.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom