Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Бидејќи Спорт Клуб не пренесува ќе го пишам ова. Оние што имаат андроид телевизор можат директно од мобилен да прават каст на Ace Stream линкови со висок квалитет преку апликацијата плус VLC player
Пренесуваат, на SK HD.

Не знам дали ја гледате, продолжуваат каде застанаа со Легањес, средината уште за овие 15 мин. направи еден куп грешки, за одбраната да не зборам. Можеа
овие 2 гола да дадат до сеа, посебно Ињаки Вилијамс, спаси Видал.

Отказ на полувреме, отиде предалеку работата, бетар од Гетафе станавме. Не ни се верува дека до толку немаме игра, како да не тренирале никогаш.

Очигледно не е само до Валверде, има играчи што се во ужасно лоша форма како Суарез, Пике, Бускетс, па и Меси и Дембеле на последните 2 натпревари ако може да кажам.
Ќе видиме како ќе се одвиваат работите до крајот, и во наредните натпревари, ама не изгледа добро дефинитивно.[DOUBLEPOST=1538233188][/DOUBLEPOST]0 1, не го видов голот ми заглави линкот

Последно уредено:
Очобол, им фали мотивација на играчите си го ладат на терен. Кур да ми јадат!

Да се надеваме дека со Рајо ќе имаме нов тренер, после 8 утакмици без победа.

IMG_20180929_170109.png

Пичке копилето пола од првото полувреме го помина на противничката половина.

Колку само изгубени топки и погрешни додавања на средината, не се видоа ни Кутињо, ни Ракитич, Дембеле катастрофа, и само една сериозна шанса
(и две полу шанси), тоа е краток рекапитулар од 1 полувреме.

Да не беше трагично ќе беше смешно ова. Колку сакате кривете го Валверде, ама јас би пола состав шо игра моментално да го седнам на клупа, боље со Барса Б нека играат, барем ќе сакаат да се докажат дечките.

Пике 90% крив за голот изгубен случај во офсајд замката, јас лично гледам дупло поголема кривица кај него отколку кај валвадре за изгубените бодови во последните 3 меча

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom