Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Liverpool will miss out on Yerry Mina, with the Colombian set to join Sevilla on loan as part of the deal which takes Clement Lenglet to Barcelona (ABC de Sevilla)
Мина не смееме да го продадеме, ја сум или да остане или да се пушти бо некој добар тим на позајмица како Ливерпул, Рома... за година - две ако не напредува ви Европа ќе го шитнеме секако за истите пари :)

Liverpool will miss out on Yerry Mina, with the Colombian set to join Sevilla on loan as part of the deal which takes Clement Lenglet to Barcelona (ABC de Sevilla)

Добра варијанта. Ленгле ќе биде добро засилување, а Мина може добро да се вклопи во Севиља. Мислам дека најголеми шанси да напредува добро како играч ќе има ако остане во Ла Лига.

Документарецот на Телма. (y)

Се преговара за Вилијан, јас сум за :D

Вака би изгледал нападот:

Вилијан-Суарез-Меси
Вилијан-Меси-Дембеле

Исто во средина може да игра, ултраофанзивно ќе е ова:

Суарез-Меси-Дембеле
Кутињо-Бускетс-Вилијан

Вилијан-Суарез-Меси
Вилијан-Меси-Дембеле

Суарез-Меси-Дембеле
Кутињо-Бускетс-Вилијан

Ако е за сумата што се спомнува тогаш не се нормални ако плаќаат толку!

Вилијан-Суарез-Меси
Вилијан-Меси-Дембеле

Суарез-Меси-Дембеле
Кутињо-Бускетс-Вилијан
На крило или 10ка, никако не може во средина да игра.

Ако е за сумата што се спомнува тогаш не се нормални ако плаќаат толку!
Не ги даваме ние, не знам што се замарате. Ако клубот има пари нека даде :D

Иначе 80 милиони е сумата што ја барале мислам. Тоа е, просек денес вреди 50 милиони, над просекот ова е сумата.

Ako dojde kje bide zamena za Dembele, nisto poveke, a za toa ne se dava 80 milioni... i 50 se se mnogu.
Ako sakaat zamena za Paulinjo bi bilo ok.

Не ги даваме ние, не знам што се замарате. Ако клубот има пари нека даде :D

Иначе 80 милиони е сумата што ја барале мислам. Тоа е, просек денес вреди 50 милиони, над просекот ова е сумата.

Да де не ги даваме ние, туку тие што ги даваат немаат баш и многу за трошење па се надеваат просеци да продаваат па да направат пари.

Нека донесат квалитетен играч од средниот ред, а не само со Роберто да се надеваат дека ќе ја пополнат дупката, а како алтернатива на Семедо да носат млад играч. Тие голем дел од буџетот сакаат да фрлат за Вилијан.
Не е баш најпаметно!

Inace ima spekulacii deka Lengle e dogovorena rabota za 38 milioni, a se pregovara i so Rabiot. So ovie dvajca i Vilijan transfererite bi bile zavrseni osven ako ne se prodava Cilensen i na negovo mesto golmanot na Betis. Ja bi bil zadovolen vaka samo uste desen bek a Roberto u sredina i da ne se nosi Artur.

Да де не ги даваме ние, туку тие што ги даваат немаат баш и многу за трошење па се надеваат просеци да продаваат па да направат пари.

Нека донесат квалитетен играч од средниот ред, а не само со Роберто да се надеваат дека ќе ја пополнат дупката, а како алтернатива на Семедо да носат млад играч. Тие голем дел од буџетот сакаат да фрлат за Вилијан.
Не е баш најпаметно!
Јасно ми е мене дека може и подобро, но не се способни. И ова ако го изведат е над нивните квалитети, камо ли нешто повеќе.
Inace ima spekulacii deka Lengle e dogovorena rabota za 38 milioni, a se pregovara i so Rabiot. So ovie dvajca i Vilijan transfererite bi bile zavrseni osven ako ne se prodava Cilensen i na negovo mesto golmanot na Betis. Ja bi bil zadovolen vaka samo uste desen bek a Roberto u sredina i da ne se nosi Artur.
Рабио ќе е одлична зделка, но играч од псж да земеме не ми се верува, освен ако не им е на шут карта.
Солиден преоден ќе е со Вилијан, Рабио, Ленгле и Артур.[DOUBLEPOST=1530629961][/DOUBLEPOST]Артур е купен веќе, не може да не се носи, прашање е дали сега или Јануари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom