Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Разберете дека Роберто од бек не мрда!
Лоша текма, пред се ради паузата, а мислам и ради Бускетс, он многу подобро се координира со штоперите него Ракитич. Нема везе дека Пиќе е виновен за двата гола, цело време вината само во него ја наоѓате, а човекот секогаш гине за Барса. Умтити несмее да се пушти, нека најдат начин да го задржат.
Иниеста веќе е стар, фала му, ама најдобро ќе биде и он како Чави да си замине некаде на исток. Денис може да биде повеќе од солидна замена за Кутињо.
На лето десен бек, тој Артир ако дое и Гризман. Евентуално да се изненади со некоја ѕвезда средњак место Паулињо/Ракитич.
Аут: Гомеш, Иниеста, Видал.

Срамно е ова што го игра Пиќе

Умтити притиска јако за повисока плата, но тоа што го бара е премногу.
Сепак мислам ќе се договорат и ќе најдат една средина. Нормално е да притиска на што повисока плата бидејќи со новиот договор ќе има и висока клаузула па друга ваква прилика за да побара зголемување ќе нема во иднина.

Ако прифати некоја нормална плата ок, ако земе да се курчи со тоа што имал понуди од други клубови, а да заборави кој го направи играч додека го немаше на мапава, слободно нека ја фати вратата, ни еден играч не е поголем од Барса.

Прво се пишуваше за 9м, сега за 6м. Класично џупско натегање, не дека не е оправдано, кога го имаш квалитетот глупаво е да не си го продадеш. Ама мислам дека сака да остане и ќе добие 6м.

Ако можеше Пике да зима 8 со стариот договор, (со новиот незнам колку зима) и тоа како заслужува Умтити минимум 8. Оправдано си бара пари, и ќе му дадат најверојатно со огромна клаузула на 5-6 години договор. Најдобриот штопер во светот заслужува 7-8 милиони.

Јаката пара 6 милиони барал.. Секоја втора будала у топ клубовиве толку зима.

Умтити бара 9 милиони...90% се шансите да си замине на лето во Јунајтед најверојатно...Штета мислев дека е баш лојален играч...но денес се се врти околу парите

Кој сака да замине, слободно, не ме изненадува кој било да побара да замине. Кога можеше цигото лани така да направи, воопшто не е чудно некој друг да го направи истото. Тука се гледа кој е вистински човек, а кој гомно. Гомна не ни требаат во тимот. Сепак да почекаме, можеби и не е вистина тоа и на крај да се договорат. Но, ако треба да го жртвуваат Гризман, бидејќи платите се до маскимум речиси, за да му удоволат него, не фала.[DOUBLEPOST=1522841735][/DOUBLEPOST]Него остајте то, вечер мора да победиме со Рома, барем два ралика, по можност без примен гол :D

Кај Рома голманчето им е најдобар играч сезонава, па ај да видиме вечерва дали ќе му ја кренат нашиве цената уште толку или пак ќе ги избушиме :D

Кај Рома голманчето им е најдобар играч сезонава, па ај да видиме вечерва дали ќе му ја кренат нашиве цената уште толку или пак ќе ги избушиме :D
Може и едното и другото заедно. И да фати 10 пак може да попие 4-5 :D

Викендот треба шанса на Мина да му се даде, 2 месеци е во клубот а јас го немам гледано како игра.
Гризман пред некој ден како наводно изјавил дека немало никакви разговори со Барселона. Ако не го донесат 100 % ќе му ја качат платата на Умтити. И јас сакам да остане, главна алка во одбраната, барем уште една сезона да успеат да го задржат.

Викендот треба шанса на Мина да му се даде, 2 месеци е во клубот а јас го немам гледано како игра.
Гризман пред некој ден како наводно изјавил дека немало никакви разговори со Барселона. Ако не го донесат 100 % ќе му ја качат платата на Умтити. И јас сакам да остане, главна алка во одбраната, барем уште една сезона да успеат да го задржат.
Една утакмица изигра, без грешка, одлично. Којзнае зошто не го игра, дури Пике со повреда го ставаше пред него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom