Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Семедо на бек :vozbud:
Другото стандард, само Роберто на десно крило. Дембеле на клупа.

Требаше Роберто на клупа, не го бива ни како бек ни како крило во ужасна форма е. Но очекувам да влезе Дембеле.
Формацијава е како да играме во гости.

eJ dajte linkovi pobrzo nisto zivo ne mi otvara, od ovie ruskive ja sto gi koristam

Џабе, ништо не отвара и кај мене се му ебам у пичка и интернет и стримови и кур.

Семедо е страшен...
Иниеста... Досадно ми е веќе секој натпревар да го критикувам, човекот го заврши своето во европскиов фудбал. Нозе не го држат.

Пишете некоја анализа на полувреме, јас само една статива видов ништо друго.

Семедо само си докажува дека станува еден од најдобрите десни бекови. Штета што нема со кој да соработува. Да беше Дембеле во игра ќе ги изгазеа од деснава страна.[DOUBLEPOST=1522869878][/DOUBLEPOST]Гооооооол[DOUBLEPOST=1522869948][/DOUBLEPOST]Де Роси мајсторе :D

Нека ги извади Иниеста и Роберто а да влезат Паулињо и Дембеле. Мора поубедлива победа со ваква поставеност тешко оди завршницата на нападите.

Пишете некоја анализа на полувреме, јас само една статива видов ништо друго.
Имавме неколку шанси, но без никаква игра. Доста се опасни при контри Рома, а и добар преаинг вршат.

Креативност нема во играта, само Меси игра. Алба е отсечен, треба Дембеле да влезе за да ја шири малце играта.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom