Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Се осети заморот многу (поготово кај Бускец,Алба,Суарез,)затоа имаше доста почетнички грешки иако рака на срце Вилијам,и Хазард се доста брзи имаа доста мака да ги запрат,иако одреден период Челси беше доста поконкретен,ама уште еднаш се виде класата на Меси

Ако не се лажам огромен аплауз имаше кога влезе Андре, браво. Публиката општо на ниво беше вечерва.
Кај дечкото од време на време се насетува фудбалско знаење и талент, ама немањето самодоверба си ја зема жртвата преку грешките негови. До крај на сезона има да ме убеди дека заслужува да игра и наредна сезона, ама свиркање на наши играчи од публиката никако не смее да има.

За малку ќе заборавев да им се наебам се живо до седмо колено на двајцата ајвани од коментатори Драганче и Милкоски, лајна едни неписмени. Сигурен сум дека фудбал гледаат единствено кога пренесува мтв лига на шампиони, основни познавања немаат. Наместо да учат нешто од странските професионални спортски новинари, тие јадат гомна за Барса, а три грама мозок немаат амебите.

Реал ни се паѓа во 1/4 финале, 99,9% :D
Освен ако стварно не ја местат жрепката, во тој случај Јувентус или Ливерпул. :D

Drago mi e za Usman:gjavol:

A ustvari zaso go vikat Usman ( Osman) :unsure:

Dajte ni ja Roma!!
Затоа што има арапски потекло, а во арапскиот јазик не постои буквата О, туку обично У и уште едно У кое се изговара малку потешко и позатегнато, и кај нас во транслитерација е ставено О.
На пример: во арапскиот свет не постои Омар туку Умар со тоа чудно и затегнато У. :)

Честито нека ни е пласман во 1/4 финале. Ја сум за со комшиите да се паднеме утре.

Не верувам да се паднеме со Реал. 10 години не местат да се паднеме во финале, нема шанси да прават да се отпаѓат меѓусебе во 1/4 финале. Нека ни дадат на овие Севиља на овие Рома, па ќе им си зголемат шансите за влажниот сон. ВАМОС УЕФА.:icon_lol:

Само ме Сити и Баерн, нив ги сакам за во финале... све друго може!

Бускетс со скршеница на прстот на десната нога. Ќе паузира 3 недели така да веројатно е дека ќе го пропушти првиот натпревар од 1/4 финалето.

И со Баерн и со Ливерпул ќе се носиме, само Сити не како шо реков. Настрана шо се вонсериски, и Пеп го имаат.
Ливерпул ги истресе Сити за 60 минути.Само тие се слепци за преебување на големо водство и тепаа минимално.Јаки се , ама не вонсериски.Барса , Баерн и Реал би ги поминале

Значи првата дома се игра?
Пу мајку му, да беше реваншот дома може ќе идев да ја гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom