Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
98 % ќе е тој составот. Не е Валверде тип на тренер шо експериментира, особено не во ваква важна утакмица. 4-4-2 со Меси и Суарез напред. Дембеле мислам ќе добие 20тина минути.

Што е работава што го суспендирале Семедо ? Три утакмици по ред не го играше прва постава, сега ова, ја спукал нешто со Валверде изгледа. Нема да ме чуди ако го продадат летово.
Дечкото имаше две три лоши утакмици, ама па и други имаа, посебно на почеток на сезонава. Останатите утакмици му беа на место, брз е, солиден у дефанзива, у напад е послаб ама ипак треба да му се даде шанса, вака ако го игра како у задњиве два месеца нема да може да се докаже.

Спорт пишува дека Валверде утре ќе почне со Гомес од прва минута:pos:

И јас прочитав некаде дека Гомеш би можел да стартува.Не знам зошто Валверде му дава толкава шанса на црепот,досега нема направено ништо,а од друга страна Паулињо го седна на клупа последниве натпревари и покрај тоа што е одличен.Се надевам дека нема да стартува со Гомеш,бидејќи како со играч помалку ќе биде Барса во дуелот со Челзи.

• Ми се допаѓа
Reactions: Nro
Ако го утне составот со Гомеш ќе направи измена Гомеш-Паулињо . Јас повеќе се плашам некој да направи грешка во одбрана .

Последно уредено:
Na Gomes zadacata ke mu bide cisto destruktivna,50-60 min i ke go stavi Paulinjo. Si ja znae Valverde rabotata odi na sigurno.

Na Gomes zadacata ke mu bide cisto destruktivna,50-60 min i ke go stavi Paulinjo. Si ja znae Valverde rabotata odi na sigurno.
Точно така, деструктивна улога да ни ја уништи играта има тој.

Само со Гомеш да не почне. Ако веќе останува Паулињо на клупа, боље ќе биде Видал да игра него Гомеш. Ем у дефанзива ќе го покриваат Хазард заедно со Роберто, ем у напад на крило често ќе се убацува а Роберто ќе биде поназад при нашите напади.

Составот треба е истиот како против Еибар. Евентуално Видал може место Паулињо, за да има игра и преку крило, мада веројатноста за тоа е многу мала.[DOUBLEPOST=1519148083][/DOUBLEPOST]Теренот бил нива направен, стандарна тактика против Барса :D

Последно уредено:
DWf7n8YXkAIHB-p.jpg:large

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom