Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Уф машала, 160 милиони, ова еднократно или со се разни бонуси може толку да достигне цената ?
Поверојатно е дека е основата, а можно е да има плус бонуси. Обично првичните информации се за основната цена.

Ма кој ги ебе, направија пари од Нејмар, време беше да ги потрошат. :vozbud::vozbud::vozbud:
Омилен играч што не игра(ше) за Барса ми е, ќефови сум со трансферов, играчина е Кутињо, кога можеше да е таков цар со Лалана и Стариџ, овде со Суарез пак, со Меси и Дембеле ќе биде страшно нешто:drk::drk::drk::drk:

coutinho-fichado-1515258770727.jpg

Ла лига ни е освоена а ЛШ не можи да игра така да единствена short-term позитива шо глеам од трансферов е шо барем Андре Гомеш ќе ни биди одморен за ЛШ (y)

На бразилски (португалски) оригинал се чита Кучињу... :eek::pos:

Колку сака нека чини, не ги даваме ние :D
Ајде со среќа нека е, права зверотина купивме :oleee:
Уште Мина ако го земат случајно зимава и Гризман на лето, пола им простуваме на управата :icon_mrgr:

Искрено, мислев дека парите нема да ги фукнат на двајца фудбалери, туку дека ќе купат два тројца од по 50че и со остатокот ќе скрпат некоја дупка, или некоја инвестиција како стадионот што ќе се реновира.
Бартомеу очигледно многу се напнал со одењето на Нејмар и сето она што следуваше после тоа.. Нема да ме чуди летниот трансфер период да донесат уште некоја sвезда. Сака да им покаже мускули на сите прецедников наш..:D

Со оглед дека сеуште тој дел од теренот ни е послаб ( иако сезонава има подобрување во однос на прошлава ) потегов со купување на Кутињо е оправдан, па макар и за 160 милиони.

Пишав уште кога се купи Дембеле, дека подобро е најголем дел од парите да се насочат кон средњак, со кој ќе се направи разлика на терен и искрено бев разочаран кога се донесе само Пауљињо од факинг Кина а голем дел од парите отидоа на 20 годишен крилен играч, али сега на крај све добро испадна.
Се на се, не очекував вакво нешто од Бартомеу, ни ги затна муцките на сите.

Е сега, со оглед дека сигурно ќе лапа јака плата Кутињо, нашиве ќе мора да се ослободат од минумум двајца фудбалери у овој трансфер период, едниот 99% ќе биде Арда, за другиот типувам на Видал, иако ја пре би Гомеш да си оди.

Последно уредено:
Со Кутињо и со Валверде и со здрав Меси очекувајте ЛШ во нарениве 2-3 сезони. Марк мај вордс :D
Сериозно, ненормално добар играч е Кутињо и башка не е некое лигле ко Нејмар циганот, барем мене таков впечаток ми оставил. Моментално е топ 3 средњаци во светот и е баш тоа што и фали на Барса. Друга работа, мн паметно што го зедоа сега а не на лето. Ем ќе се уигра со тимот за наредна сезона ем Иниеста ќе ни биде одморен баш кога ќе биде најпотребно во ЛШ.
Со среќа нека му е :pijani:

Со оглед дека сеуште тој дел од теренот ни е послаб ( иако сезонава има подобрување во однос на прошлава ) потегов со купување на Кутињо е оправдан, па макар и за 160 милиони.

Пишав уште кога се купи Дембеле, дека подобро е најголем дел од парите да се насочат кон средњак, со кој ќе се направи разлика на терен и искрено бев разочаран кога се донесе само Пауљињо од факинг Кина а голем дел од парите отидоа на 20 годишен крилен играч, али сега на крај све добро испадна.
Се на се, не очекував вакво нешто од Бартомеу, ни ги затна муцките на сите.

Е сега, со оглед дека сигурно ќе лапа јака плата Кутињо, нашиве ќе мора да се ослободат од минумум двајца фудбалери у овој трансфер период, едниот 99% ќе биде Арда, за другиот типувам на Видал, иако ја пре би Гомеш да си оди.
Како бе пре Гомеш да си оди од Видал? Видал е најлошиот фудбалер шо заиграл за Барса после Олегер (Даглас не се рачуна пошто не ни играше)

Денис е многу полош од Гомеш ама ајде

Како бе пре Гомеш да си оди од Видал? Видал е најлошиот фудбалер шо заиграл за Барса после Олегер (Даглас не се рачуна пошто не ни играше)

Денис е многу полош од Гомеш ама ајде

Не знам дали е до мене, ама ич не го можам Гомеш, да можам би му платил да си иде само да не го глеам у дрес на Барса.

Што се однесува до Денис, се уште имам надеш дека ќе биде добар за ротација, впрочем на почеток кога добиваше поголема минутажа врза неколку добри утакмици. Такво нешто немам видено од Гомеш.

Има многу фантастични фудбалери, ама од она што сум го гледал новиот доминантен фудбалер во Европа ќе биде Мбапе. Млад, талентиран, физички цврст и неверојатно интелигентен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom