Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ама ми е криво за Видал, баш почна да добива шанса и да ја користи како што треба, дегенот у 90та на 0-6 му еба матер. Све да му ебам ја на него.

Језива повреда, што е ова ?

Мое мислење, скршеница на фибулата, помалата од двете коски од кои е составена подколеницата. Отприлика 6 недели и треба да заздрави ама секако дека и на рентген треба да се види и дали има дополнителни оштетувања на зглобот.

Му сјебаа сезоната на Видал , страшно делуваше вчера најверојатно најдобрата утакмица во дресот на Барса. :( Ти ебам копитото слепо на 0-6 ваков старт , курвар. :kuracc:

стартот беше лош, ама тука Видал требаше да го прескока, наместо да оди на фаул и картон за противникот...колку е крив противникот, токлу е крив и Видал..

Правиме доста грешни потези со трансферите ама мислам дека онаа со продажбата на Белерин ќе биде една од најголемите.

Мое мислење, скршеница на фибулата, помалата од двете коски од кои е составена подколеницата. Отприлика 6 недели и треба да заздрави ама секако дека и на рентген треба да се види и дали има дополнителни оштетувања на зглобот.

Од лично искуство ... Јас имав скршеница на фибулата , операција , штрафови плочка , дури после 2 месеци ги оставив штаките , така да овој здравје треба да биде спремен за припремен период ако не нешто покасно

Од лично искуство ... Јас имав скршеница на фибулата , операција , штрафови плочка , дури после 2 месеци ги оставив штаките , така да овој здравје треба да биде спремен за припремен период ако не нешто покасно
Drugo e celokupna faza na rekuperacija, tuka zborev striktno za koskata :) Posle fizikalni terapii imas, cuda, mada kako i sto kazav, ne se znae dali ima ostetuvanja i na drugite okolni elementi. Sekoe drugo ostetuvanje e bonus vreme.

Верати изјавил дека би го сменил ПСЖ само за Барса. :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Знам дека имаме играчи на таа позиција, ама ниеден од нив не е ни блиску до квалитетите на Верати. Ракитич и Арда би ги продал одма, само да се купи Марко. Можда е сурово, особено за Ракетата, ама за детево вреди цело богатство да се даде.

Ne bi trebalo da e fibula ona od slikata, tuku zglobot. Skrshenica na fibula imaa Larson, Valencia, Shaw i e mnogu pogore...

Barcelona can now sign a player outside of the transfer window after Vidal injury

Условот е или да настапува во Ла Лига, или да биде слободен играч. Значи, пиши пропало, или нема никој да донесат, или единствен кој може да дојде е Маикон, кој има 35 години и според моменталната форма е полош од Даглас.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom