Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Kako e situacija za denes, povredeni koi ke igraat koi nema da igraat? Btw golema kvota za 2ka spored mene pa bi sakal strucno mislenje za timov vas za denes dali vredi da se odigra ili ne posto teski pari ke ulozuvam... blagodaram na razbiranjeto :)
2ка ко планина, бајо мој :D

Колку само Белерин е створен за Барса , перверзија од играч. Комбинации на мал простор, техника , брзина ... За месец дена ќе се вклопи во тимот.

Иниеста на одмор за со ПСЖ, ако ептен не оди ваљда ќе го внесе накај 65та минута. Ама Матје бе:tapp:

Кога ја видов одбраната, мислев француска репрезентација игра, а не Барселона. :D :D[DOUBLEPOST=1486828248][/DOUBLEPOST]Тука ако победиме, чудо ќе биде.

Последно уредено:
3 бода в џеб, второ полувреме нека одмори некој од триово, може и сите тројца.

Реално Видал е Алвеш за Роберто. Мора да игра пред него. Уште подобар ќе биде кога ќе влезе бо континуитет.
Во второ Иниеста нека добие 30 мин, и нека одмори некој од Нејмар и Суарез, а може и двајцата.

Колку играме променливо особено последните 2 месеци

Ги изгазија , какви комбинации само прават . :bravobe:

Да умри гнасата шо му ја скрши ногава на Видал. Све да му ебам гнаса една, да цркни.[DOUBLEPOST=1486832538][/DOUBLEPOST]Таман почна да растура, малер упм

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom