Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Гнида!

Javier Tebas (predsjednik La Lige): "Sada nije pravo vrijeme da kažem koju bih ekipu želio vidjeti kao pobjednika u El Clásicu, ionako svi znaju odgovor na to pitanje (Real Madrid). Istina, to je utakmica od velike važnosti te će pobjednička momčad imati dosta veće šanse za osvajanje naslova španjolskog prvaka."

Анри ова го правеше на 30тина години со кизнај колку помала плата од Нејмар, а со многу поголема кариера зад него. Само потсетување како треба да изгледа нашето лево крило...

Анри ова го правеше на 30тина години со кизнај колку помала плата од Нејмар, а со многу поголема кариера зад него. Само потсетување како треба да изгледа нашето лево крило...

Нема споредба Анри со 99% од денешниве мочковци од фудбалери.
Ах што ти требаше да пуштиш било какво видео од кралот.:( Ништо,ми отиде цела вечер со јутуб клипчиња по 100000 пат од него.

Здраво живо, што како сте за утре со составот, кои играчи не се на располагање?

-питам за другарче [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Здраво живо, што како сте за утре со составот, кои играчи не се на располагање?

-питам за другарче
emoji23.png

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Повреден веќе подолго време е @IBIZA SOUND , се повреди во автобусот кога спиеше при едно гостување. :(

Другите шо не ми текнуваат се на клупа. :P

Повреден веќе подолго време е @IBIZA SOUND , се повреди во автобусот кога спиеше при едно гостување. :(

Другите шо не ми текнуваат се на клупа. :P
Тоооо. Јас сум егзекуторот. ШПИЦ!! :D :D

Јас сум толку големо дрво во фудбал , шо само Бускетс со моменталната форма може да ме долови. :pos:

Јас сум толку големо дрво во фудбал , шо само Бускетс со моменталната форма може да ме долови. :pos:
+1

Нејмар позиција, си ме погодил не викам не, на исто ниво играме моментално...

Тоа е тоа што го очекував, знаев дека Андрес нема да се ризикува уште од почеток...и Умтити на купа само поради искуството на Пике и Маскерано, иако моментално е Пујол за нив двајцата.

Одвај чекам да почне натпреварот , само да не направат глупост Масче и Пике.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom