Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нејмар имал мала сообраќајка во Сан Себастијан, но нема повреди и веројатно ќе игра вечер.

Веќе направил. :pos: Во последно време е катастрофа со однесувањето. Колку жолти има , во опасност ли е од 5ти или?

Нејмар е сигурно под закана има 4 жолти до сега,не сум сигурен за останатите али мислам дека само Нејмар е под закана,ако не се лажам Меси мислам дека има 3 жолти, а Суарез веќе ја одработи суспензијата.. незнам што е подобро за вечерва дали да се стартува без Нејмар кој е под закана или да стартува од почеток па да биде заменет при крајот ако до тогаш не направи некоја глупост.. секако идеме на ризик, ама ова е најбитен меч кој мора да се добие па макар и Нејмар да добие жолт картон, така да јас би стартувал со Нејмар од самиот почеток.[DOUBLEPOST=1480263726][/DOUBLEPOST]Нејмар е сигурно под закана има 4 жолти до сега,не сум сигурен за останатите али мислам дека само Нејмар е под закана,ако не се лажам Меси мислам дека има 3 жолти, а Суарез веќе ја одработи суспензијата.. незнам што е подобро за вечерва дали да се стартува без Нејмар кој е под закана или да стартува од почеток па да биде заменет при крајот ако до тогаш не направи некоја глупост.. секако идеме на ризик, ама ова е најбитен меч кој мора да се добие па макар и Нејмар да добие жолт картон, така да јас би стартувал со Нејмар од самиот почеток.

Нормално дека со Нејмар треба да се стартува. Без разлика на тежината на класикото , и двете утакмици вредат 3 бода. Нема шо да се калкулира , мора вечер најдобрите играчи шо се на располагање и атак.

Лани без Меси победивме на ЕлКласико. Многу битна утакмица е оваа, ако не победиме сеа ќе ни избегат 6/7 бода и психички можат да не добијат другата недела. Мора да стартува Нејмар и по цена да добие жолт, со победа вечер и нерешено на ЕлКласико би бил задоволен. До полусезона ќе ги стигнеме.

2cfa48549a3f408e1ddd89d164f49018.jpg

Се надевам утакмицава е копија на таа со Севиља.

И на посед чим не дупат јасно ти е колку е саат. Ако не се повампират како со Севилја пиши пропало.

:shook:[DOUBLEPOST=1480280402][/DOUBLEPOST]Нема проклетство или виша сила во овие порази на Аноета , туку има еден несериозен пристап на целиот тим

Каков епик фејл е потегот да немаме десен бек оваа сезона, ако не ја поправат грешката во јануари ќе завршиме со 0 трофеи.

Нека им го прцнат се да им ебам. Чист гол им поништија на Сосиедад , заслужија да си земат 3 бода. Патетики живи се , и Реал ќе ни го опне наредната недела и слободно може да се ебат у гз.

Оваа година титула во Примера не гледаме .

Колку само не заслуживме бод..
Во сабота ако изгубиме ќе сме на чекор од исфрлање од борбата за титула.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom