Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добра насловна: Од овде започна се (Аноета, после поразот лани, почнавме да газиме се пред себе).
20160409-1460184806190.jpg

Што им се случи на Еспањол . :icon_mrgr:

Barça: Bravo, Alves, Piqué, Mascherano, Sergi Roberto, Busquets, Arda, Rafinha, Munir, Messi i Neymar.

Без Алба , Иниеста , Иван и Суарез на Аноета.

Вака така, ќе ни се створи притисок ако не победиме денес

Незнам на шо дрога е Лучо , али ова не мириса на добро. Ова е далеку побитна утакмица од таа во среда. MUST WIN е. Без Ракитич и Иниеста во средина ќе не доминират , освен ако не ги умртвиме со 2 брзи гола.

И овие се доволни за победа против Сосиедад, ако не можат да тепат вакви имиња нека се обесат

Со каков и да е тим Сосиедад секогаш играат мотивирано со нас посебно на Аноета, мене не ми се свиѓа тимот посебно средниот ред,мораше барем еден од Иниеста-Ракитиќ да стартува зашто вака ќе биде многу тешко,а овие 3 бода ни се многу важни ако не и најважни во борбата за титулата во Ла Лига.. се надевам дека од почеток ќе постигнеме гол и после да ја умртвиме играта како што знаеме,иначе ако тие постигнат први гол ќе ни биде многу тешко да бркаме со овој состав..

Рафиња 6 месеци не играл..Арда во срање форма..Креативност на средина нула..Али ајде..Можеби замислува некоја шема со Меси да игра поназад..Баш ме интересира

Да Рафиња не играл 6 месеци, ама го пушти со Атлетико затоа што Лучо има доверба во Рафиња , а и сигурно знае повеќе од нас зошто го игра .

Проклетството продолжува . :)

Почело је, почело

Меси 3 допири со топка 5 пати ја изгуби :)

Денес е доволно и еден поен ама несреќен старт и какво промашување на Мунир

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom