Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Меси игра на класико,и тоа од почеток, ние сакале или не, тој нема да си дозволи да не заигра( сликата кажува многу ) :icon_mrgr:

Денес дел од тренингот го одработил со останатите ....

leo-messi-durante-entrenamiento-del-barcelona-esta-temporada-1447331687980.jpg

Не е глуп Меси да форсира и да заеби работа. Исто како лани што беше грешка што играше Суарез од почеток на Ел Класико, така ќе биде и ова со Лео. Кај касапот Пепе на Бернабеу да го пуштиме Меси директно после повреда за првпат. Јас искрено не сакам воопшто да заигра, како вчера да беше кога влезе против ПСЖ во четвртфинале ЛШ неопоравен, го реши натпреварот и после сезона и пол имаше маки. Има време цела сезона, нека биде здрав и жив за понатаму, не мора ако не е 100% да ризикува на ваква утакмица.

И јас не сакам воопшто да игра, макар и загубиле на Бернабе, ама мислам дека Меси нема да си дозволи да го пропушти Класико кога веќе 9 дена пред него веќе 50% од комплетниот тренинг го обавил . Ајде да видеме како ќе се одвива ситуацијата .

Искористете ја можноста сега со евтините летови и додека трае оваа златна генерација на играчи отидете барем еднаш да гледате утакмица во живо. Мислам дека 250-300 евра за 3 дена во Барселона не е голем трошок.

Иако морам да кажам дека на стадионот владее слаба атмосфера и едниствено публиката реагира на одлуките на судијата.

Дај да се собериме и да одиме на 31 јануари пртоив Атлетико, летовите се ептен евтини Скопје-Барселона 1800 денари, Барселона-Скопје 900 денари

Ќе игра од прва минута Меси, 99% сум сигурен. Дали ќе издржи цел натпревар не знам, веројатно ако имаме поволен резултат, ќе го смени после 60та минута.
Ама, дека Меси ќе си дозволи Ел Класико да го гледа од трибини, мало морген :D И со една нога да е, Меси ќе игра против Реал!

Таман почна да игра добро, а ќе го јадеше...

Sergi Roberto travelled to Paris yesterday. He was out on the streets when the attacks happened. He could retun safely to his hotel. [md]

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Барса размислува за продажба на Халилович

As has become usual in the last seasons, FC Barcelona intend to sell all the players that Luis Enrique does not count on next season and Croatian midfielder Alen Halilovic is one of those.

So the club will listen to offers for Halilovic at the end of the season, but insisting on a buy-back clause.

Последно уредено:
Не е дека не смета Луис Енрике на Халилович, туку можат да се заработат пари на него. Во тимот ги имаме Даглас и Адриано, а ќе го бркаме Халилович. Најгнасната управа ја имаме, само заради тоа што го зедоја Арда Туран пред изборите го избраа Бартомеу, мене не ми е јасно како некој од страна можеше да ги поддржува. Најголемите таленти не само во Барселона, туку и во светот ги продаваме.

дали знаете некоја агенција од македонија што продава карти за леверкузен - барселона??или ако нема таква дали знаете од кај можам од друго место да купам карта онлајн ?

Како да се дојде до книгава?
Од кај ја најде книгава? :D
По трафики, продавници уатевр, барајте списание Sportbox, македонско списание у бројот кај шо ја има книгава Меси е на насловната страница. 200 денари е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom