Поглупо е што Енрике вика дека би го направил истото како играчите од Билбао, ако не сакаат да бидат дриблани комотно нека играат шах. Роналдињо порано ги правеше исто мајмуни со такви дриблинзи, па ништо не му сметаше на никој.
Ако знаеш помалку ќе си трпиш, исто како на училиште тие со единици да го тепаат бубалицата.
Еве ме и мене после подолго време, нема што многу да коментирам, се е веќе кажано, честитки до целиот тим за двете титули оваа година , а во Сабота не чека и борбата за тројна круна оваа сезона, каде после таков почеток на сезоната тешко дека некој би можел да помисли дека на крајот ќе се бориме за тројна круна. За со Јуве го очекувам истиот состав од мечот со Билбао и иако ќе биде тежок меч, мислам дека имаме поголеми шанси за победа, зашто се гледа дека овој тим е гладен за титули..
И за крај за Меси само едно нешто ке кажам- МАГИОНИЧАР
Чисто да расчистиме некои работи. Почетокот на сезоната ни беше одличен...Средината на сезонатата почна да оди се надоле, после поразот од Реал па се до поразот од Сосиедад. Од поразот од Сосиедад па наваму играат толку перфектно, да сакаш не можеш мана да им најдеш.
Барса Б во 3та лига, мамата му ја ебаа овие мафијашиве на цел клуб, трансфер баној, милионски казни, сега и ова. Со онај тим требаше најмалку во горна половина на табелата да бидат, а не последни.
Нека ни е честито и 2рата титула сезонава, одиме на трета во сабота.... Каква игра прикажавме, особено во првото полувреме. Кај овој тим ме радува што знае кога да го намали темпото на игра, и да го воведе натпреварот во мирен крај. Тоа е она што ги поштеди играчите од посериозни повреди сезонава.... За сабота во случај да не е спремен Иниеста, знам дека Маестро ќе одигра маестрално финале во Берлин !!!
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.