Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ја дават ли прославата и доделувањето на титулата на СК? Ја даваа ли на Челзи , или ќе треба стримови да бараме? Мада не сум сигурен дали и на стримовите пренесуваат.
Го даваат доделувањето на трофејот и прославата на стадионот (y)

Ќе ја дават ли прославата и доделувањето на титулата на СК? Ја даваа ли на Челзи , или ќе треба стримови да бараме? Мада не сум сигурен дали и на стримовите пренесуваат.
Сигурно бидејќи прославата ќе биде после мечот со Депортиво

Кога сме кај Чави

Xavi only needs one more trophy to become the most decorated Spanish footballer in history.
И за Меси истото важи вчера прочитав, уште еден трофеј му фали за да стани најтрофеен Аргентинец.

Навивачите на Атлетико скандирале Јуве Јуве после победата некни, а нашите навивачи лани со поништен регуларен гол за титула им аплаудираа (пошто реално заслужија за сезоната). Зборувај ми за големина на клуб. :misticen:

Дали ќе ја направиме истата грешка како со Тиаго, сепак мислам дека Бартра не сака да си оди

Buyout clause of Marc Bartra (23) will drop to 10M because he played less than 60% of games this season. Several clubs interested. [sport]

Next season will be the first since 1990 that Xavi is not at FC Barcelona. End of a legendary era!

11140355_881276715252611_1948876560661514964_n.jpg

3 гола да го израмнат рекордот, уште 4 гола би имале 1 повеќе. Ма нека ги освојат 3 титули а головите нека ги остават на плачкото пошто тоа го има повеќе од титули.

Колку ми е кеиф кога гледам како си играат Менаџер комшиите во фан клуб. :icon_lol:

Ма и Верати и Погба и секое револуционерно one season чудо нека си го приберат , нека се гушат. Ние ќе правиме фудбалски револуции и ќе пишеме нова историја со Матје и Ракитич.

:kuracc:

Ма и Верати и Погба и секое револуционерно one season чудо нека си го приберат , нека се гушат. Ние ќе правиме фудбалски револуции и ќе пишеме нова историја со Матје и Ракитич.

:kuracc:
Еве го Погба денес со Лацио, се посра, жив го немаше...
Премногу ми е overrated мене али ај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom