Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Прекрасна игра од Алвес, Суарез, Меси и Нејмар. Почнавте да ме цитирате за Штеген од пред некоја страна.

:drk:
tumblr_no94if8GNE1qikcuzo1_400.gif

tumblr_no9594eSCJ1shaydvo1_500.gif

tumblr_no9594eSCJ1shaydvo2_500.gif

Иниеста слабо прво полувреме, нека влезе Чави.

Ц ц ц се опуштија целосно.

Nikogas nema da bide jak trener Enrike, mu ebam toa pickarskiot mentalitet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Честито финале нека ни е другови! Некако со горчлив вкус ама сепак финале е финале. Поразот дојде во право време, за да не летаат многу, иако мислам дека Нејмар мораше сам да заврши на крајот, а не да додава до Меси... БЕРЛИН, ДОАЃАМЕЕЕЕ !!! :bravobe::oleee:

Вакво второ полувреме не смее да се дозволи никогаш повеќе. Катастрофа бевме. Среќен нека е патот до Берлин! Тер играч на натпреварот според мене.

Не ми е јасно опуштањето во второ затоа што сите знаеме дека можат играчите да ја контролираат партијата многу, многу подобро. Дадовме 2 гола и следуваше целосно опуштање.

Али suck it bitches we are UCL finalists!:kuracc::jeeee:[DOUBLEPOST=1431463656][/DOUBLEPOST]
Честито финале нека ни е другови! Некако со горчлив вкус ама сепак финале е финале. Поразот дојде во право време, за да не летаат многу, иако мислам дека Нејмар мораше сам да заврши на крајот, а не да додава до Меси... БЕРЛИН, ДОАЃАМЕЕЕЕ !!! :bravobe::oleee:

Никаков горчлив вкус немам затоа што знам дека вакво второ полувреме најверојатно нема никогаш да се повтори. Друга работа е што Баерн по приманите 2 гола МОРАА да нападнат со сите сили. Денешниот натпревар не го гледам како мерило затоа што останавме концентрирани во периодот кога најмногу требаше - постигнувањето на двата гола. Се друго ќе се заборави до утре.

Тоа е целата перцепција на Лучо - тројката напред. Не знам од кои причини излезе Суки, ама разликата беше небо и земја. Педро сите си знаеме дека е срање, да се здрави и живи само МСН и кој сака нека иде во финале. :rolleyes:

Читам на шпанските медиуми дека Суарез се пожалил на некоја ситна болка и е изваден поради претпазливост.

Честито нека ни е финалево !

Збор два за натпреварот.

Прво, измените катастрофа. Зашто го вадиш Суарез толку рано ? Зашто измената со Матје? Ок, јасно е зашто е измената, али не бе, нема така да добиеш на подобра дефанзива од причина што нашата најјака дефанзива знаеме која е а со оваа измена уште повеќе го изгубивме поседот и аналогно на тоа повеќе простор за напади на Баерн кои и се десија. Тука требаше да го стави Чави кога веќе го извади Иван. Уште толку да ја умртвевме играта, вака само примивме два гола.

И второ, зашто толкаво опуштање ? Буквално требаше да им запнат, како третооделенци делуваа Баерн во одбраната, скроз изгубени, ќе ги добиеа неколку разлика, 100%. Е тоа ме нервира некогаш, опупштањето кое за мене бар е апсолутно безвезе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom