Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Давид Луис нема да игра со Барса.

Ужасно тежок распоред до крајот, се надевам дека успешно ќе ротира Енрике зошто од 9 утакмици во Примера дали има 2-3 кои што може да се каже дека се лесни

lo-que-les-queda-a-barca-y-madrid-hasta-el-final-de-la-liga-bbva.jpg

Во наредните 2 недели ќе се реши шампионот. Севилја и Валенсија да ги добиеме , мислам 95 % сме шампиони.

Едит: Давид Луис и Ибра нема да играат , за Силва не сум сигурен али мислам дека и он доби жолт што му значеше аут за наредниот меч.

Во наредните 2 недели ќе се реши шампионот. Севилја и Валенсија да ги добиеме , мислам 95 % сме шампиони.

Едит: Давид Луис и Ибра нема да играат , за Силва не сум сигурен али мислам дека и он доби жолт што му значеше аут за наредниот меч.
Верати мислам дека нема да игра поради жолти картони, а не Силва. :)

Од 2:10 натаму, радувањето на Пике. Човекот станува симбол на Барса како што беше неговиот ментор Пуји, со ваков стопер се освојуваат титули многу.

Денеска Енрике мора да одмори некој играч.Бартра прв состав сакам да го видам,Педро место Нејмар,може и Монтоја место Дани.Мора малце да изротира барем денеска против Алмерија на кампот зошто после имаме тежок распоред,ќе ни прегорат играчите.

Бартра , Монтоја , Рафиња и Педро дефинитивно треба да стартуват денеска. Алмерија е моментално жива катастрофа , минатото коло прими 4 комада на домашен терен од Леванте.

На полувреме ако има солидна разлика може и Суарез да го извади , на негово место Мунир да влезе.

Бартра , Монтоја , Рафиња и Педро дефинитивно треба да стартуват денеска. Алмерија е моментално жива катастрофа , минатото коло прими 4 комада на домашен терен од Леванте.

На полувреме ако има солидна разлика може и Суарез да го извади , на негово место Мунир да влезе.
И ние не сме далеку од катастрофа

:cuc:

Најфудбалскиот удар кој сме го вежбале по два сати на времето на трениг. Браво човече.

И ние не сме далеку од катастрофа

Не играт со полни сили , плус јасно е дека Алмерија е дојдена да прими што помалце голови , класичен автобус се.[DOUBLEPOST=1428518503][/DOUBLEPOST]За Суарез не ми се коментира , незнае топка да смири.

Не играт со полни сили , плус јасно е дека Алмерија е дојдена да прими што помалце голови , класичен автобус се.[DOUBLEPOST=1428518503][/DOUBLEPOST]За Суарез не ми се коментира , незнае топка да смири.
Смири он ка требаше :)

Абе дај бе прекинете да плукате по Суарез 7 гола на последните 9 утакмици во Ла Лига, аман шо сакате вие?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom