Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Последно уредено:
Каква иронија вчера...Кореографијата беше во знакот - Фановите и публиката 12 играч на Барса...а беа тивки како на погреб.. :pos::facepalm:

Conceded fewest goals from set pieces in this Liga: Barcelona 2 - Villarreal 3 - Athletic 3 - Granda 4 - Atletico 4

Ова е чудо невидено, освен ова и многу голови од прекин сме дале.[DOUBLEPOST=1427154515][/DOUBLEPOST]:pistoldz:

CAzn9xWWUAExSTT.jpg

CAxuaIoWwAAe5Er.jpg

Последно уредено:
Пишуваат дека нешто повреден е Меси. На тестови бил во Вашингтон. Изглеа не му се игра пријателски.

Се рашири цела една приказна ова со Меси, според некои страдале лигаментите на коленото..Тоа пренесоа и каталонските медиуми..Последното што се објави на некои англиски портали е дека не било ништо сериозно..

Нема ништо бе ќе игра за Аргентина. Имал само мал удар затоа направиле прегледи.[DOUBLEPOST=1427247620][/DOUBLEPOST]Pique: "Cristiano was attacking and Mateu (referee) asked me about my kids. I told him: what is this, you want to distract me?" [ser]

Pique: "The other day, Pepe asked me about my second son during a corner. He and Mateu (referee) talk about about everything..." [ser]

Пепе јака финта за дефокусирање на противникот :pos:, ама Лахоз зошто го прашал!? :LOL:

Последно уредено:
Како гром од ведро небо... :ROFLMAO:

Orava (surgeon Vermaelen): "His thigh injury is in the past now. He has totally recovered and he will be able to play in one week." [rac1]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom