Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе сакам да го видам, не ми мрчи муда тукаТаков гол само Суарез може да даде! Ние не можеме.![]()
Абе реално коа можеше Челзи со Ди Матео ондак може и Енрике со Барса ама има време, од нова година па навака подигната е формата и играта како што пратам ама треба уште.И плус, секогаш кога сме имале подолга серија од 10 победи во сезона сме освојувале ЛШ![]()
![]()
Абе реално коа можеше Челзи со Ди Матео ондак може и Енрике со Барса ама има време, од нова година па навака подигната е формата и играта како што пратам ама треба уште.
Со оваа игра откако ја кренаа формата мислам дека сите освен Баерн можиме да ги отпадниме. Не дека се нешто супериорни на нас, играме сличен фудбал, ама Пеп... Нека ги отпадни некој, и бичиме после![]()
Kontriteтреба да се размислува од натпревар во натпревар.. долга е сезоната, а нашиот рејтинг сигурно се крена после овие 11 победи, и самодовербата е на високо ниво...Клучен момент според мене ќе биде Ел Класико, ако го добиеме тој натпревар, работите ќе бидат многу поинакви...Сеуште гледам простор за подобрување, особено во средината каде се чека Иниеста да се врати во форма...Нападот делува бескпрекорно..Пеп можеби ја знае Барса, но оваа Барса што денес ја гледаме има нешто што таа го немаше (иако таа Барса беше многу супериорна), можеби некој темперамент, некоја дрскост и брзина да се повреди противникот од контри, како и психолошкиот момент веднаш после примање на гол...Тоа го немавме во последната сезона на Пеп и сезоните што следуваа.. Во тие аспекти созреавме што е за пофалба..