Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу грешки прај Суарез на секое само се лизга

Во последните 4 утакмици , 16 гола. :cool:

Оваа кризата и не е лошо што ни се деси , и без тоа ги изгубивме сите надежи за сезонава но ако продолжат да играт барем со 70 % од минатите 4 утакмици ќе биде интересно.

Следна со Елче , жалните ќе го памтат тој период.

Не ја гледав, ама видов дека Меси пак нешто си тестира можности.:)
Мислам дека сега се натпреваруваат со Роналдо кој ќе има подобар натпревар. Ништо повеќе не ме изненадува. :)
Толку добро изигра Ракитиќ што го фалат по нет?

Толку добро изигра Ракитиќ што го фалат по нет?

Второ не го гледав , али у прво беше фантастичен. Еден куп топки пресече , пасови хируршки прецизни и трчаше како да нема утре.

Каква партија на Меси :cuc:

Жал ми е за Суарез човекот очигледно е во тешка депресија, неможе фудбалер како него да не е способен да прими топка цела сезона.

Последно уредено:
Знаејќи дека 2 сезони по ред овој период ни е катастрофа, на добар пат сме. Реал нека загуби уште една, ние да ги сомелеме и тоа е тоа.
Суарез од следна сезона ќе гризе.

Знаејќи дека 2 сезони по ред овој период ни е катастрофа, на добар пат сме. Реал нека загуби уште една, ние да ги сомелеме и тоа е тоа.
Суарез од следна сезона ќе гризе.
Ke zavrsime rabota ako grize :icon_mrgr:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тежок цреп е Суарез. Ракитиќ конечно добра партија. Такви „килер“ пасови се бараат од него нон стоп.

Го заебаваат Бартра :(
10410667_922880174403518_6333639344237779760_n.jpg

Конечно и тоа се случи.. две утакмици по ред Лучо извади ист состав и одма тоа дава резултат.. реков и на претходниот меч со Атлетико дека овој е тимот што треба да игра, плус Чави и Матје, инаку повторно денес одигравме одличен меч и лесно стигнавме до трите бода, инаку мора го пофалиме и Ракитиќ кој одигра навистина одлично, каква само топка му даде на Меси за првиот гол, ме потсети на Чави во најдобрите денови :D

Уште неможам да ја заборавам таа утакмица... ако не се лажам ова беше во првата сезона со Пеп, една од најдобрите утакмици во ерата на Пеп.. инаку колку и да ги споредуваме Чави и Ракитиќ е џабе.. зашто Чави беше незаменлив, Ракитиќ можеби е достојна замена, но мислам дека не постои човек кој ќе може да го замени него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom