Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
никој не се сомнева дека тимови како Елче (во изгубен двомеч) се таман за неговото ниво
Млад е, има време за него.Од многу фанови е тролан а мене лично ми се свиѓа како игра и мислам да му се даде шанса повеќе ќе стане нешто од него.Незнам дали имаш пратено фудбал пред едно 10 години и Иниеста беше дрво невидено па види каков играч стана.Ќе видиме времето ќе покаже.
И да,лани Елче ни зеде бодови во борба за титула,така да не е толку за потценување;)

Утре Куенка ќе ни шибни еден?[DOUBLEPOST=1421524915][/DOUBLEPOST]
10933931_921983991159803_994170387003284039_n.jpg

Последно уредено:
Не ми се верува каков гол на Роберто против Елче :popce:

Туку видов МесиЧ играл многу јако, јас очекувам киндерот да биде феноменален играч и права замена за Иниеста

За 3-4 сезони.

Тер Штеген
Грималдо-Бартра-Едгар Ие-Алба
Халилович-Сампер-Денис Суарез
Адама-Сандро-Нејмар
Нема зима за нас бе :D
Меси тренер или прецедник? :D

Сериозно, се додека е дел од клубот, не можам да го замислам Меси како втор избор во тимот.
Да се ја питам, додека игра, до пензија ќе има зацементирано прво место во тимот. Како Тоти во Рома.

Сериозно, се додека е дел од клубот, не можам да го замислам Меси како втор избор во тимот.
Да се ја питам, додека игра, до пензија ќе има зацементирано прво место во тимот. Како Тоти во Рома.
Не се сложувам. И јас сакам да го гледам до крај, ама не на штета на клубот. Ако падне во форма нека смени клуб, битно да го гледаме кај што игра секоја недела. :)

Кога сме кај него, излезе новиот документарец.

Не сакам да го урочам, ни да изигравам Баба Ванѓа, ама мислам дека во наредните 3-4 сезони нема шанси да падне во форма толку за да не може да игра редовно. Дури и да изгуби на брзина, може слободно да игра плејмејкер/средина и сите да :drk: на неговите пасови (како оние на Чави до пред 2-3 сезони).

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Роденден му е денеска. :place:
Среќен ми изгледа. Си најде одличен тим каде го нема притисокот што секогаш го има кај нас и може да работи растеретено и со одврзани раце.

Moра да се продолжи со победување, пошто реално гледано Реал е во некоја си криза, или западнатост и не игра ништо посебно. Очекувам да киксни со некој од малку подобрите тимови, а то мора да се искористи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom