Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Деновиве прочитав на некој македонски сајт статија во која пишуваше за играчите кои наводно ги упропастил Лионел Меси.. :confused: Во нив..Давид Виља, Самуел Ето, Тиери Анри.
Сите овие беа играчишта и оставија трага во фудбалот кога Меси не беше ни во план да игра.:D

Чави и Ракитич не може да играат заедно. Се гуши цела средина.
Браво е гоманиште.

Nema igra toa e problemot. Sekoj trener ima svoja filozofija taktika nacin na igra. Ovoj nema nisto od ova

Овој е најлошиот избор од сите тројца што беа после Пеп. Ако ништо друго барем Тата Мартино не експериментираше со составот и ги пуштате најдобрите во моментот. А и вакви бедни екипи кои се набутени сите на 30 метра од голот и чекат контра , преку курац ми се. Гадно изгледа и ептен иритира , и шо е најјако ќе ти дадат гол на контра и оди после разбиј ги.

Куме стави го Суарез во шпиц, не е он за крило!! 3-4 пати има влезено во шанса откако само дреме во напад.

Педро и Алвес :pijani:

Лоша игра, незгоден противник, згора на тоа мораше и да заврне...Се поубеден сум дека Енрике не е доволно стабилен за да биде тука..На секој натпревар сезонава излегува со различен состав...и самиот не знае што прави..Суарез? Не ја грешам душава да судам пред време..оставам на објективните да кажат зошто не е истиот како во Ливерпул...Далеку сме од титула далеку, главно поради овие мали противници...

Odma posle toa i na drugata strana imase penal. Sea na krajot samo on znae zasto im ja ponisti akcijata. Na ova mizerija od igra ni bod ne zasluzivme

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom