Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Има една група на фб "Патување во Барселона во живо на Камп Ноу" , има некој одено преку нив? За со ПСЖ во декември има ангажмани повратна Скопје - Барселона - Скопје , 3 вечери сместување и плус карта за натпреварот за првиот прстен , близу корнерот но од повисоко за 360 евра. Ако има заинтересирани од фан клубот може да направиме екскурзија , само колку се веродостојни овие на фб. Го прашав тој дали се туристичка агенција , и ми дадоа само број да се јавам.

Има и за со Севилја за 250 евра , но на третиот прстен.
Да имам јас 360 евра со автостоп одам и 2 месеци утакмици ќе гледам таму бе. :D

1517460_10152965424729305_6231593329545650785_n.jpg

Последно уредено:
Да имам јас 360 евра со автостоп одам и 2 месеци утакмици ќе гледам таму бе. :D

10 луѓе прашав и сите ми дадоа сличен одговор. :) Немам друштво иначе уште утре се пријавувам.

Guardiola has decided that he will not return to Barcelona as coach. If he rejoins the club one day, it won't be as coach. [md]

Ако оваа е вистина тогаш овој стварно се плаши дека нема да го повтори тој успех што го направи, па сака да биде запаметен само по тоа.

Добро ако не сака како тренер, нека му понудат место тој бркот да се грижи за Камп Ноу.

Luis Suarez is the first Golden Boot winner since 2002 (Mario Jardel) to not be among the nominees for the Ballon d'Or (n):eek:(n):eek:(n):eek::гомце:

Guardiola has decided that he will not return to Barcelona as coach. If he rejoins the club one day, it won't be as coach. [md]

Ако оваа е вистина тогаш овој стварно се плаши дека нема да го повтори тој успех што го направи, па сака да биде запаметен само по тоа.

Добро ако не сака како тренер, нека му понудат место тој бркот да се грижи за Камп Ноу.

Нормално..ако се врати еден ден нема да ги има Ето, Анри, Јаја Туре, Абидал, Пујол, Алвес во најдобрите години, Чави и Иниеста во најдобрите, Меси во најдобрите години..Тоа се случува само еднаш..Видете го тимот денес, и тој од 2009 сезоната, посебно одбраната и начинот на кој играше средината..и размислете кои ни се шансите сезонава.. иако да, се согласувам дека Пеп се плаши и сака да биде запаметен по тие години, што за мене како фан не е баш убаво

Sergi Roberto, Samper or Munir could be included in a deal with Sevilla to bring back Denis Suarez in 2015, despite loan until 2016. [md]

Sergi Roberto, Samper or Munir could be included in a deal with Sevilla to bring back Denis Suarez in 2015, despite loan until 2016. [md]
С. Роберто целосно да замини во замена за таа година на Д. Суарез. :)

Вечер финале Куп Каталонија. Суарез би требало да игра.

Алооооооооооооо, има ли некој ???????? Ако не сте запознаени Барса игра за пола час со Espanyol ....

Masip, Alba, Adriano, Piqué, Bartra, Sergi Roberto, Sergi Samper, Rafinha, Pedro, Munir y Luis Suárez

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom