Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Сношти Суарез солидно изиграл читам, и голот на негова сметка е. (y)
Гледајте сега од 2ч. Бра - Арг. :)[DOUBLEPOST=1413029257][/DOUBLEPOST]Нејмар и Меси капитени. :place::love:[DOUBLEPOST=1413029481][/DOUBLEPOST]Untitled.png

Последно уредено:
Bzp25cVCIAADthw.jpg

Ова вреди да го имаме во фан клуб, срцки се!:love:

Клајверт во стомаков ко Меси да го изел :D

^ Гимнастик најмалку 4ти ќе се нека не заебаваат. :D

Извинете што ви се мешам, и не знам дали имате нешто спомнато овде, сепак глеам у задње време се врти нешто каталонија ќе се одвојувала и немало да играте во Ла Лига.. Дај кажете што знаете за ова (искрено и покрај тоа што ретко глеам Ла Лига, не би сакал да е точно ова) :)

Иниеста ја доби наградата „Златно стапало“ вечерва во Монако. Наградата е за активни играчи постари од 28 години. Во конкуренција беа Анри, Роналдо, Ноер, Пирло, Рибери, Руни, Т. Силва и Јаја.
andres-iniesta-recibire-golden-foot-2014-las-manos-alberto-monaco-1413225051429.jpg

Претходни добитници:
Iniesta_54417073132_51356729138_352_256.jpg

http://www.mundodeportivo.com/20141...para-la-gala-del-golden-foot_54417072199.html

Suarez: "I think that everything happens for a reason. So, that I have to come back against Madrid at the Bernabau will have a reason.";)[DOUBLEPOST=1413289538][/DOUBLEPOST]Нејмар хет-трик(y)[DOUBLEPOST=1413289599][/DOUBLEPOST]4 :ROFLMAO:

Последно уредено:
Извинете што ви се мешам, и не знам дали имате нешто спомнато овде, сепак глеам у задње време се врти нешто каталонија ќе се одвојувала и немало да играте во Ла Лига.. Дај кажете што знаете за ова (искрено и покрај тоа што ретко глеам Ла Лига, не би сакал да е точно ова) :)

Шансите Каталонија да изгласа независност , се еднакви со шансите грците да не признаат под името Македонија. Така да ова е само мит во наредните 50 години , а дури и да се случи такво нешто Барселона е финансиски гигант кој плаќа огромни даноци во шпанската каса и шпанците ќе прават измени во законот , али ќе и дозволат да игра во Примера. :)

Ме интересира ваше мислење, со кој состав треба да се истрча на Ел Класико ?

Со Педро у напад. Јасно е дека нема да почне со Суарез.

За Класико

Браво
Дани Пиќе Бартра Матје
Бускетс
Иван Чави
Иниеста Меси Нејмар​

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom