Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
И јас најдобро е кога сам ги гледам натпреварите. Единственото Класико кое го имам гледано во кладилница беше она кога Тито беше на кормилото, кога заврши 2-2. Кога Меси постигна гол од слободен, почнав на цел глас да се дерам..Лошото во цела ситуација беше што беше преполно со навивачи на Реал веднаш се упатија кон мене.Сите беа над 30 години.. Можеби 10-11 ги имаше, ќе изедев добар ќотек тој ден :pos:
Нема јадење ќотек во таква ситуација,кога дава Меси гол на такво дерби ти врие крвта,треба да пукаш од адреналин,да се чувствуваш ко спартанец и све да бушиш :)(y)

Ми беше епски спотов, се до моментот кога излезе Рафиња...:facepalm:Не знам зошто ама мислам дека не е материјал за прв тим..дај Боже да не разубеди..

Дани гостуваше во една емисија на шпанска телевизија и новинарот го праша 'какво е чувството после пораз од 7-1 во полуфинале од СП'? Лудакот одговори 'тоа ти е исто како да не поминеш групи на СП.' :pos:
Хинт: Шпанија

Deulofeu i za Spanija U-21 e na klupa, so znaci vo pravo bil insiktot na Lucho, ocigledno treba da se sredi malce so profesionalizmot vo odnesuvanjeto deckovo

10678472_842720959086107_6071022214509256936_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom