Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу добра атмосфера, голем надежи имаат фановите во тимов. Ајде со среќа нека е, нека ниже новиов состав трофеи и да славиме.
Visca el Barca!

Tие се тие игри во празно кои ми фалеа наназад. Секако тимов не е мерило за да ја видиме вистинската јачина, но се гледам салам промена во играта.

Иако е рано но мора да се каже. Барса е регенерирана. Течни акции, мотивирани играчи, го нема гушењето во средина. Види им ги фаците, гладни за успеси. Енрике ме изненади. И се слагам со @Iceboy ова ме потсеќа на Пеп.

абе лани не тепавме 8-0 со сантос?

дур не видам вака да играт против Реал или Атлети не коментирам..

Работава е што и лани на почетокот ветуваше играта, вршеа добар пресинг и сите се слагавме дека Тата го вратил пресингот што ни недостигаше сезоната пред тоа. Али ај да се надеваме дека сеа друга песна ќе се пее. Играва да, многу убава за око, многу течно идат акциите, Меси не себичи а ова ќе е најважно сезонава

Тоа е Лучо Енрике, мотивацијата во тимот е на највисоко ниво.... Масче за Пиќе моментално е Пујол во најдобри години ;)

Инаку Фабре со две асистенции за 30 минути во Челзи...

Се знаеше деκа било κаде ќе успее, κај нас не му одговаρа стилот.
Играше на 3 различни позиции, за време на 3 различни тренери. Јебига, нека асистира во ПЛ, во ЛШ ако игра против нас нека си даде 2 автогола. :D
Иначе, пасот на Ракитич за 4от гол :drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom