Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки, свесни ли сте вие кој е Суарез? Дали сте ви вие нормални што не сакате да дојде? Ја мислам дека ќе биде најјакото трио до сеа видено. Човекот е моментално најдобрата 9ка у светот и слободно можам да кажам после Меси и Роналдо, најдобар играч. Гриза, значи у буквална смисла на зборот гриза. Видете каков удар има, колку се бори, трча. Е сега заради него најверојатно ќе го изгубиме Санчез, иако ја повеќе сакам Педро, ама што е тука е. Ја со овој, Маркињос и уште еден искусен штопер (Матје) би бил презадоволен. Средината од најјака карика ни стана најслаба, и не толку слаба колку што неаме резерви. Остануваме само на Маскерано, кој 5 години нема играно ДМФ и младите Рафиња и С.Роберто. Верувам дека и Меси ќе го игра среди со тоа што ќе имаме двајца пивоти. Само дај Боже да немаме многу повреди, ќе биде добро. Замените ни се се деца без многу искуство и тоа ме плаши Бартра, Монтоја, Рафиња, С.Роберто, Делофеу.. Едноствено Маскерано и Педро имаат искуство. Незнам зошто не го продадат Педро место Санчез ама сигурен сум дека една од причините е што на Санчез можат да му извадат повеќе пари, а и овој и тој секако би биле замена. Ја да сум Бартомеу би ги дал Педро, Монтоја, Маскерано и С.Роберто за Суарез и со тие 90милиона и плус планираните пари за штопер и продажбата од Тељо (12мил.), значи тоа е некаде околу 150мил. и ќе купам десен бек, 2 штопери и средњак и не би го продал Сонг, нека биде замена за Бускетс. Иначе многу сакав Крос да дојде у Барса, а за тие пари што пишува дека ќе иде у Реал добиваат класа играч за наредните 4-5 години. Ја би сакал вака да изгледа составот, значи би сакал:
Голмани: Браво, Тер Штерген, Масип
Одбрана: Алвеш, Ауриер, Пиќе, Маркињос, Бартра, Матје, Адриано, Алба
Средина: Бускетс, Сонг, Иниеста, Раќитич, Крос, Рафиња
Напад: Санчез, Меси, Суарез, Нејмар, Делофеу
Знам дека многу сакам.
Штом зад ова што го напиша Toni како извор стои Каталуња радио, работата е завршена.
А ќе има ли штопер или пак ова ќе го гледаме
Алба-Пике-Маске-Алвес.
За трансфериве не ја плукам, иако за Суарез си кажав дека според мене е премногу и непотребен потег. Не би го менувал Санчез за никого.Абе ќе има сигурно, ајде да почекаме хах стварно досадно стана ова со плукањево по управата.
Кога ќе видам дека некои членови постирале одма знам дека напишале нешто за управата![]()