Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
tumblr_lnb3h0U12Q1qkl4z7o1_500.png

Среќен нека ти е, ти еам вонземјанинот, да си ја вратиш формата од пред 2-3 години и да трчаш, оти фудбал е ова, не шах.

И Меси има. Им се дере на младите во тимов :D И плус кога на сите им е забрането да пијат кока-кола, он се шета со лименката и со сламката во уста пред тимот и тренерот. Меси не ебе жива сила, на Санчез му се обраќа со 'кретену, смешно е како ти вредиш толку многу, да не сум те видел ти да завршуваш акција, има строго мене да ми подаваш, иначе шорцевите два броја помали има да ти ги искинам'. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1403655112][/DOUBLEPOST]PSG have rejected a "35M + Alves" bid for centre back Marquinhos (20). Barcelona don't plan new bid. PSG would accept Pedro in deal. [le10s] :гик:

Спорт.ес ја претераа. Па нели Барса беше повеќе од клуб? Како може да биде идеален играч за клубот, некој кој што каса?
Tomorrow's cover: Barca, this one bites. Suarez is the ideal signing for a club hungry to return to winning titles
Bq7epabCcAEcBn8.png

Последно уредено:
Сеуште не го сфаќам форсирањето за Маркињос. 35 милиони плус Алвес за некој што не можеше во тим да се наметне место Алекс. А доведувањео на Луиз значи дека не ни сметаат многу на него во иднина.

Сега Клаудио Браво ќе игра штопер во Ла Лига и ЛШ а голман во Копа дел Реј , а Тер Штеген ќе игра штопер во Копа дел Реј.
Фантастично. :vozbud:

Сеуште не го сфаќам форсирањето за Маркињос. 35 милиони плус Алвес за некој што не можеше во тим да се наметне место Алекс. А доведувањео на Луиз значи дека не ни сметаат многу на него во иднина.

Луиз може ке игра средина како што играше во Челзи, а Силва и Маркињос во одбрана, Алекс си замина.

Позитивно е што имаме два одлични голмани. Не знам како ќе одат работите, дали од старт Тер Штеген ќе си ги брани сите натпревари во Ла Лига и ЛШ, а Браво само во купот. Нека прават како сакаат, важно имаме 2 екстра голмани, во секој момент сме безбедни, а не како сезонава, во најбитните утакмици да брани Пинто.
Од нашиве играчи, останаа само јужноамериканците на СП: Аргентина(Меси и Маске), Бразил(Нејмар и Дани) и Чиле(Алексис и Браво). Ете зошто го донесоа Браво, да има и Санчез партнер од клубот на СП. :D

Со одбраната, ништо не правиме, сеуште.... Имаме тројца голмани во тимов(Оиер е сеуште тука), а ниеден стопер не е донесен.
Спорт.ес ги зголемуваат шпекулациите за Суарез, наводно он би можел да постане второто најскапо засилување во историјата на клубов. Се нешто купуваме, само со стоперската позиција ништо не правиме.

Летово е долго. Ептен сте нестрпливи . Нека заврши СП, па ќе видиме тогаш како ќе биде. Изгледа сите прават нешто ама, ништо не прават додека трае ова.

Со одбраната, ништо не правиме, сеуште.... Имаме тројца голмани во тимов(Оиер е сеуште тука), а ниеден стопер не е донесен.
Оиер замина, Масип е промовиран за трет голман во првиот тим.
Го имам неколку пати гледано а и сите се со пофални зборови, предобар голман е Масип, според мене не требаше да го земаат Браво.[DOUBLEPOST=1403699033][/DOUBLEPOST]Illie Sanchez (Munchen 1860): "Igrao sam s Masipom pet godina. Od prvog trenutka kada sam ga vidio, shvatio sam da je drugačiji. Ne želim podcijeniti Ter Stegena i Brava, ali sam uvjeren da će Masip biti prvi golman na kraju sezone. On je nevjerovatan."

Позитивно е што имаме два одлични голмани. Не знам како ќе одат работите, дали од старт Тер Штеген ќе си ги брани сите натпревари во Ла Лига и ЛШ, а Браво само во купот. Нека прават како сакаат, важно имаме 2 екстра голмани, во секој момент сме безбедни, а не како сезонава, во најбитните утакмици да брани Пинто.
Од нашиве играчи, останаа само јужноамериканците на СП: Аргентина(Меси и Маске), Бразил(Нејмар и Дани) и Чиле(Алексис и Браво). Ете зошто го донесоа Браво, да има и Санчез партнер од клубот на СП. :D

Спорт.ес ги зголемуваат шпекулациите за Суарез, наводно он би можел да постане второто најскапо засилување во историјата на клубов. Се нешто купуваме, само со стоперската позиција ништо не правиме.
Браво ќе брани ЛШ или Домашно 100% сум сигурен во тоа ,само купот да го брани нема шанси,ептен добар голман е,а плус е и далеку поискусен од Тер Штеген

Матје од Валенсија многу блиску до Барселона. Добар, а мислам и не многу скап трансфер. Со него и Маркињос би бил презадоволен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom