Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.847
- Поени од реакции
- 23.250
ЖБРЦ, Суарез не може да прави трансфер!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Де линк за ова...Мислам дека нема потреба за анализи сеа во врска со Суарез пошо 4 месеци нема право на трансфер
Де линк за ова...
ФИФА веќе потврди дека нема да има забрана да потпише за друг тим...Мислам дека нема потреба за анализи сеа во врска со Суарез пошо 4 месеци нема право на трансфер
Пеле, ти ли си?Барса е препознатлива по катастрофалните трансфери и купување на играчи, и незнам што се занесуваат кога ќе речат какви играчи излегле од нивните школи(ама баш никакви со одредени исклучоци)...кога па ги купуваат, ако се произлегувало од школите немало големите клубови како Реал, Милан, Ман.Утд и многу други да купувале со години, се оди на проверено - докажано, според мене ерата на барса е завршена со мечот Барса - Ман.Утд 3-1 , играта е веќе прочитана и играчите се заситени , според мене барса постепено ќе тоне и ќе стане новиот Интер, за жал
.
Пеле, ти ли си?![]()
Пеле е познат по неговите прогнози, од кои 99% не се остваруваатТи стиснав лајк пошо го читав тоа како пеПе прво ама ајт нека ти стои![]()
И мене ми се виде Пепе.Ти стиснав лајк пошо го читав тоа како пеПе прво ама ајт нека ти стои![]()