Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Дел Боске: Овој Ајсбој нема појма од животот, Серхи Роберто is the next great thing...

Дел Боске: Овој Ајсбој нема појма од животот, Серхи Роберто is the next great thing...
За првото одма може да кажеме дека е таман. За второто има време, ќе правиме муабет за 3-4 години.

:LOL:

Серхи Роберто ми е најодбивниот играч моментално во Барса, под итно во Хоспиталет да го пратат.

Колку само му се радувам на овој С.Роберто :) како изигра вчера,секоја чест.Детево има огромен потенцијал и мислам дека ако му дадат шанса ке не изненади сите.
Покрај него доста добар беше и А.Санчез,кој се гледа дека ја има вратено самодовербата и е доста поагресивен,имаше интересни дриблинзи и додавања.Од Санчез годинава очекувам многу,минимум дабл-дабл :) според мене 15тина гола и исто толку асистенции.

Мен оф де меч-С.Роберто ;)
[DOUBLEPOST=1402165529][/DOUBLEPOST]Единствен човек што го има пофалено С.Роберто на форумов сум јас :pos::pos::pos:
Btw. Санчез ми ги оправда очекувањата(y)

Мундо депортивно искочи со вест дека официјално Маске потишал до 2018та. :)

Fabregas to Radio Maracanã: "Yes, the agreement with#ChelseaFC is done. I spoke with Jose and the owner and the talks went very smoothly. I love London a lot and am glad to be going back there permanently. My regards to FCB fans. I enjoyed some wonderful moments I have a lot of friends over but its time to look towards the future. Looking forward to working under a coach with a different profile. He has a charismatic personality. Exciting times ahead for CFC due to the wonderful youngsters they've signed and I'll be happy to contribute. Really can't wait to kickstart after the world cup."

Ова од кај нас ако го зема, не знам колку е точно. Онака го најдов па реков да го постираме :D
Ама како и да е, ако доаѓа кај нас би требало до среда најкасно да биде.

Зошто само јас мислам дека Фабрегас останува , дал изјава за Радио Маракана како не . :icon_lol:

Се надевам Роберто ќе покажи годинава со неговиот омилен тренер зошто го форсираат од 2010 негде. Ако игра како лани во предсезоната јас ќе бидам презадоволен.

Маскерано го продолжил договорот :facepalm:

Маркињос од официјалниот акаунт го фејвнал твитов
Alhamdulillah! "@barcastuff: There's a deal on transfer of PSG centre back Marquinhos (20), only details left. 5-year contract.

Значи треба чудо да се случи за да не дојди сега во Барса. Играч како што баравме, со карактеристики слични на тие на Пујол, добар во воздушни дуели, брз, цврст. Проблемот е тоа што со неговиот трансфер го губиме Алвес и имаме сега дупка таму. А, ако ме прашувате мене после продавање на таков играч не е тоа некое мало дупче, озонска дупка е. Пишчек од Дортмунд и Данило од Порто сакам да дојдат, Куадрадо не толку.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom