Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За првото одма може да кажеме дека е таман. За второто има време, ќе правиме муабет за 3-4 години.Дел Боске: Овој Ајсбој нема појма од животот, Серхи Роберто is the next great thing...
[DOUBLEPOST=1402165529][/DOUBLEPOST]Единствен човек што го има пофалено С.Роберто на форумов сум јасКолку само му се радувам на овој С.Робертокако изигра вчера,секоја чест.Детево има огромен потенцијал и мислам дека ако му дадат шанса ке не изненади сите.
Покрај него доста добар беше и А.Санчез,кој се гледа дека ја има вратено самодовербата и е доста поагресивен,имаше интересни дриблинзи и додавања.Од Санчез годинава очекувам многу,минимум дабл-даблспоред мене 15тина гола и исто толку асистенции.
Мен оф де меч-С.Роберто![]()
И Фабре официјално во Челзи, 33 милиони.Мундо депортивно искочи со вест дека официјално Маске потишал до 2018та.![]()
Мундо депортивно искочи со вест дека официјално Маске потишал до 2018та.![]()
И Фабре официјално во Челзи, 33 милиони.
Fabregas to Radio Maracanã: "Yes, the agreement with#ChelseaFC is done. I spoke with Jose and the owner and the talks went very smoothly. I love London a lot and am glad to be going back there permanently. My regards to FCB fans. I enjoyed some wonderful moments I have a lot of friends over but its time to look towards the future. Looking forward to working under a coach with a different profile. He has a charismatic personality. Exciting times ahead for CFC due to the wonderful youngsters they've signed and I'll be happy to contribute. Really can't wait to kickstart after the world cup."
Ова од кај нас ако го зема, не знам колку е точно. Онака го најдов па реков да го постираме