Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас одамна прекинав да следам што се случува со трансферите. Не можам да читам секакви глупости и да гледам како неспособната управа се подготвува да ја усере наредната сезона уште пред стартот.

znaci dvajca novi igraci se skoro sigurno izgleda
mada markinjos i alves se skoro isti,osven ovoj e vo prednost sto e pomlad :)

Врска нема ништо. Ако пратиме весници, портали и твитер искача дека Барса летово има пратено понуди до 345 играчи.

Абе забоρавивте деκа Тиаго отиде во Баеρн за да биде дел од СП :D

Абе забоρавивте деκа Тиаго отиде во Баеρн за да биде дел од СП :D
Па и ќе беше на СП да не се повредеше, мешавина од најдобрите Чави и Иниеста ми е. Ние го продадовме за 25 милиони.

Иначе една од најголемите причини што сакам да почни следната сезона е заради брат му Рафиња, Луис Енрике сигурно ќе го извади максимумот од него, а тоа е многу.

И многу ми е жал пак ќе речам оти го дадовме Тијаго, тој и Нејмар на терен - skills level 9000

Незнам зашо ама мене Рафиња ми е некако повеќе за крило. У Селта најчесто играше плејмејкер, позади напаѓачот, кај нас таму игра Меси, а не е за у средина премногу е дефанзивно тоа за него, така да нема да биде лошо да се проба некоја утакмица со Нејмар-Меси-Рафиња

Рафиња на почетокот на кариерата играше десен бек. Ептен разноврсен играч е.

а за Тиаго :place:

Нема човек во светов кој му дава толкава подршка и има голема верба во Буски како Дел Боске. Омилен му е.

Нема човек во светов кој му дава толкава подршка и има голема верба во Буски како Дел Боске. Омилен му е.

Кога сите се заебававме и се чудевме како догура Буски до првиот тим на Барса тогаш Дел Боске изјави дека доколку би бил фудбалер би сакал да биде како Бускетс. Ние тогаш се смеевме ама ете знаел чоекот заедно со Пеп кој го промовираше

Нема промашај кај него. Дел Боске е тоа инстуција во фудбалот. Знае да препознае талент и ете се докажа.:)

Кога сите се заебававме и се чудевме како догура Буски до првиот тим на Барса тогаш Дел Боске изјави дека доколку би бил фудбалер би сакал да биде како Бускетс. Ние тогаш се смеевме ама ете знаел чоекот заедно со Пеп кој го промовираше
Дај нека го кажи истото за Монтоја и мирно да спијаме 10 години за десен бек :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom