Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
не знам дали го имате постирано ама читајте

http://derbi.mk/index.php/fudbal/sp...razlikata-neymar-messi-barca-gi-gubi-trofeite

Не го сметам за нешо веродостоен Филе ама онака ги читам теорииве што ги развива

Ова као теориите дека УЕФА местеше финале Барса-Реал 3 години по ред,ради маркетинг и поголеми приходи...

Не дека некои од работиве во врска со Нејмар не се точни,мислам работата е апла мутна и проблематична,али сеа дека 2 букви се тоа страшното,мало морген...Не се малоумни ни во Барса ни во Најк....Плус пишува дека 70 дреса во просек се продавале на Нејмар на ден во Барселона и после вика дека Најк нели има многу продавници низ цел свет...Али дека и во Париз се продаваат од Нејмар по 70 дреса на ден тоа мало морген...Такада пресметката му е утната.

Ова као теориите дека УЕФА местеше финале Барса-Реал 3 години по ред,ради маркетинг и поголеми приходи...

Не дека некои од работиве во врска со Нејмар не се точни,мислам работата е апла мутна и проблематична,али сеа дека 2 букви се тоа страшното,мало морген...Не се малоумни ни во Барса ни во Најк....Плус пишува дека 70 дреса во просек се продавале на Нејмар на ден во Барселона и после вика дека Најк нели има многу продавници низ цел свет...Али дека и во Париз се продаваат од Нејмар по 70 дреса на ден тоа мало морген...Такада пресметката му е утната.

И мене ми е малце префурана прикаската ако било баш така тогаш можеле и Neymar Junior цело име да го пишеле, нели?

И мене ми е малце префурана прикаската ако било баш така тогаш можеле и Neymar Junior цело име да го пишеле, нели?

Паушелен муабет ми е некако,као скоро сите негови теории...слушнати недослушнати муабети...

како едно од можните имиња за менаџерската позиција се наметна и Роберто Мартинез кој моментално го води Евертон..Годинава не следам многу Премиер Лига, па кои се вашите мислења за него?? има ли потенцијал?

како едно од можните имиња за менаџерската позиција се наметна и Роберто Мартинез кој моментално го води Евертон..Годинава не следам многу Премиер Лига, па кои се вашите мислења за него?? има ли потенцијал?

Ѕвер тренер , но не знам колку би се вклопил во Барса.

Кој и да дојде џабе е додека не се смени управата прво. Се е објаснето како што треба во линкот што го псотираше @pepito*

Очигледно дека се работи за добар тренер со оглед на игрите на Евертон сезонава, плус шпанец е. Али во случајов незнам колку би бил паметно решение за Барса со оглед на разликата во имињата во Барса и Евертон односно нивните егоа како и неговото педигре.
На Барса пред се и треба тренер со огромен авторитет, цврста рака, тренер кој нема да подклекне под ниту едно влијание, тренер со педигре, со идеја, визија, психолог и одличен мотиватор. А, моментално многу такви нема.

Сите го сакаме Клоп а мислам дека ќе го добиеме Луис Енриќе.

Добар текст, и добри коментари под текстот. Ми се читаат вакви квалитетни блогови и сајтови со квалитетни анализи, текстови со аргументи и ненапумпани трансфер вести.

Штета што ретко ги наоѓам, па ако има некој предлог фала однапред. Да не е како goal.com сајтот го претворија во таблоид и дом на Филе стил заговори.

А за Тата Мартино, верувам дека премногу страни непотребно му се мешаа во работата. Човекот знае дека ке си оди, и самиот веќе не е мотивиран а тоа се одразува и врз играчите. Имаше кривица за некои одлуки но...

На клуб како Барса и е потребно европско тренериште докажано со реноме и авторитет за да не се случи пак играчите, управата и медиумите да му зуат над глава како муви. Вака ке се игра и крај. Тој и тој ке игра и готово. Го сакам овој и овој играч.

СЕКОГАШ има проблем кога некој над глава ти брчи.

Муабетот ви е на место, промена на управата шиткачи :) па после се друго. И некој да може да го мотивира Меси да трча повеќе од Пинто во четврт финале лига на шампиони...

Без намера за провокација. Спортски поздрав!

п.с. Да го победите Атлетико :)

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Клоп денеска се изјасни околу шпекулациите поврзани со Барса.. Ма, каква Барса? Тие се голем клуб и моментално се во проблеми, но ќе се извлечат, не се грижам за нив. Јас не сум слободен човек. Заљубен сум во Дортмунд и сеуште не сум го кажал последниот збор тука. Што се однесува до навивачите нека не се плашат, Борусија е мојот клуб.
Мислам дека после овие зборови се е јасно..Се надевав и јас на Клоп, но очигледно човекот има пресилен карактер. Нема тренер што не би посакал да ги води Нејмар, Меси, Чави, Иниеста..и не не мислам дека не е спремен за таков голем залак, и самиот кажа од каква природа е оваа негова одлука.Му посакувам многу среќа, едноставно човекот не можеш а да не го почитуваш.. Ваков тренер ни треба, за жал не знам дали ќе го најдеме..Луис Енрике како играч беше многу темпераментен и амбициозен, не знам каков е сега во ваква улога, но мислам дека е меѓу фаворитите...

Роберто Мартинез многу го почитувам како тренер, само ќе се изгуби кога ќе треба да ги раководи и да ги стави во ред Меси, Нејмар, Иниеста, Фабрегас и компанија.
Инаку од понудениве мислам дека може да е најдоброто решение.

Ѓорге Иванов најдобро би ја вршел работата.

П.С. Изгледа Валверде ќе биде. Пријатели се со Зуби наш
1238364012_850215_0000000000_sumario_normal.jpg

BI04-LEZAMA-VIZCAYA-30-06-03-E_54362688360_54115221154_600_396.jpg

59-edicion-de-la-Gran-Gala-del_54405942639_54115221154_600_396.jpg

Tata : "Song being benched? We rested him. We need him to be 100% ready for the rest of the season to play false 9". #бест #оф #тхе #бест

Napna. Vo red, najslab poedinec e vo timot ama ne go tupi sega cela godina.. Koj i da beshe shto pisha za Song neka si gi povlechi zborovite i neka ne truja Pepito :)

Со резултат од 5:0 против Ајакс, младите играчи на Барселона до 12 години се шампиони на престижниот турнир "Mediterranean International Cup". Овој турнир се одржува во Коста Брава и се смета за еден од најјаките турнири за кој својата поддршка ја имаат дадено и Гвардиола, Меси, Роналдињо, Валдес, Пујол, Пике, Сколари и други

10014542_799805620030923_3025791661612441873_n.jpg

Последно уредено:
Младинскиве екипи прават партал и за сениориве...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom