Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
While Zubizarreta prefers a new coach who knows the club (like Valverde), others in the club prefer a different profile (like Klopp)

Абе доволно ни беше од луѓе кои го знаат клубот добро, во моментов ни треба авторитет на клупата!

Едно е некој што го знае клубот како што Пеп го знае и сите се емотивно поврзани со него, а друго некој како Валверде. Земи некој врвен тренер и дај му контрола тоа е единствениот начин.

Napna. Vo red, najslab poedinec e vo timot ama ne go tupi sega cela godina.. Koj i da beshe shto pisha za Song neka si gi povlechi zborovite i neka ne truja Pepito :)
Ме нервираше што не можев да се разберам на форумов колку е неталентиран. Мислам дека сега сите го мислат тоа, можи да се повлечам.

И мене ми е малце префурана прикаската ако било баш така тогаш можеле и Neymar Junior цело име да го пишеле, нели?
Паушелен муабет ми е некако,као скоро сите негови теории...слушнати недослушнати муабети...
Тресе глупости, демек од кога дошол Нејмар било ова со доплаќањево по буква. Другар за брат му купи од Маске пред 2 години дрес кога немаше ни муабет за Нејмар и тогаш важеше ова. Ене го му објаснува на ФБ го гледам ова иде со глава во ѕид. Жити инсајд инфото. Чудно како досеа ни А ни Б немаше пишано за ова со дресовиве што се доплаќа туку сега му текна, не може да прифати дека Меси е моментално по заслуги зад Нејмар во Барселона и не може.

While Zubizarreta prefers a new coach who knows the club (like Valverde), others in the club prefer a different profile (like Klopp)
Ако има малку осет треба прво тој да си оди а не да одлучува кој тренер да се донесе. Му го набутаа на Тата јако, го донесоа човекот а сите пари ги потрошија тие унапред на Нејмар :facepalm:

Сега гледав едно видео со Бартра. Мора да кажам дека во детево има потенцијал, жар (видете му ја фацката) и иднина. Секако ако продолжи со оваа воља. Фали само уште некој да го мотивира.

Тресе глупости, демек од кога дошол Нејмар било ова со доплаќањево по буква. Другар за брат му купи од Маске пред 2 години дрес кога немаше ни муабет за Нејмар и тогаш важеше ова. Ене го му објаснува на ФБ го гледам ова иде со глава во ѕид. Жити инсајд инфото. Чудно како досеа ни А ни Б немаше пишано за ова со дресовиве што се доплаќа туку сега му текна, не може да прифати дека Меси е моментално по заслуги зад Нејмар во Барселона и не може.
Не да тресе. Читам таму го спомнува Кројф. А Кројф во интервју како и обично ја нападна оваа управа (им го собира одамна, пошто Росељ и Бартомеу му го поништија статусот на почесен претседател) и тоа дека управата сака да им се меша во работата на тренерите. Никаде Кројф не спомна за букви. Единствено го изнесе ставот дека освен Меси во Барса никој не смее да биде поплатен од него.
Форсираше вакви глупи тези и пред мечот со Атлетико и Реал, дека Барса лесно ќе ги помине. :icon_mrgr:

Последно уредено:
А и печен е за капитен, на вакви години а цело време се обидува да ги мотивира соиграчите, пример на натпреварот против Реал место Чави овој цело време им даваше криља кога сите седеа со наведнати глави. Ќе го биде, наредната сезона мора да му се даде повеќе шанса

А и печен е за капитен, на вакви години а цело време се обидува да ги мотивира соиграчите, пример на натпреварот против Реал место Чави овој цело време им даваше криља кога сите седеа со наведнати глави. Ќе го биде, наредната сезона мора да му се даде повеќе шанса

Плус он е одма после пујол кој со глава им дал гол на Реал :) (од одбраната)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

1017461_659365980766253_635814697154413689_n.png

Messi hasn't scored for Barcelona now in over 300 minutes (since 86th minute of 3-1 Betis win). No goals from open play in over 630 minutes.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom