Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Не изгледа вака по статистика лошо ама според мене катастрофа бевме прво полувреме
u5e8ydyd.jpg

barem eden igrac da imase za pofalba od 11
osven pinto do nekade

Пинто тоа што го брани по свои грешки го брани, типот е луд :icon_lol: Не е ни тој крив, човекот уште малку правнуци ќе има овие му даваат плата, штедат за таткото на Нејмар.

Каталонците во наредниот првенствен меч , без разлика како ќе поминеме во купот МОРА да протестираат па макар и со бели марамчиња веќе видено против Гашпарт.

НА МАЈКАМУ ВО ПИЧКАТА ЌОРА И НА ТАТА И НА СОНГ ... ПА ДОБРО БЕ ДЕБИЛ ГНАСЕН ЗЕМИ ЕБИ СИ ТОА БЕДНИТЕ ТАКТИКИ И ПОСТАВИ КРВТА МАЈЧИНА ДА ТИ ЈА ЕБАМ У ПИЧКАТА ! ПРЕКУ КУРАЦ ОД ИДИОТОТ ДА МУ ЕБАМ СЕ НАЈМИЛО !

НА МАЈКАМУ ВО ПИЧКАТА ЌОРА И НА ТАТА И НА СОНГ ... ПА ДОБРО БЕ ДЕБИЛ ГНАСЕН ЗЕМИ ЕБИ СИ ТОА БЕДНИТЕ ТАКТИКИ И ПОСТАВИ КРВТА МАЈЧИНА ДА ТИ ЈА ЕБАМ У ПИЧКАТА ! ПРЕКУ КУРАЦ ОД ИДИОТОТ ДА МУ ЕБАМ СЕ НАЈМИЛО !

Оддамна му го збираш :pos: Наапан си му до коска

Без никаква концепција ни е нападот, како да го гледам Ман. Утд

Оддамна му го збираш :pos: Наапан си му до коска

Па и не е за издржување. Алвес на клупа а во игра некој анонимец Монтоја. Бускетс игра штопер , Фабрегас гомнарот ја кочи цела игра а на клупата златен Чави. Единствен што се труди е Нејмар. Ми скисна веќе да ме ебават сеа и од Гранада ли да дишаме , кој ќе го трпи тој сабајле у продавницата тврдокорен навивач на Реал , ми се одмили и леб и јајца да купувам кога ќе се зберат како соколи и како само мене да ме чекат ебате тоа.

Од 70та па натака ќе мења и Серхи ретардињо Роберто ќе го стави.

Еј ме заеба.:pos:

Абе овие стварно планираат да ја изгубат титулата против Гранада :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom