Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ја ипак мислам дека до тревата беше.

Како да го уништиш најдобриот клуб на планетата во 10 чекори, by Сандро Росељ и компанија.

Тата ѓубре едно , прави измена и го става Санчез на местото на Бускец !!!!!!!!!!!!!!
глуперда!„!!!!!

А Меси неможе да му дозволи и на Нејмар да изведе некој фаул каде треба да се биде со десна:mad: Нек се носат у пичку матер сите, најдоброто од Меси тек следува :vozbud:

А Меси неможе да му дозволи и на Нејмар да изведе некој фаул каде треба да се биде со десна:mad: Нек се носат у пичку матер сите, најдоброто од Меси тек следува :vozbud:
Во право си, ене го кај е Светско.

Ми ја усраа вечерта..готово е со Ла Лига, готово е со тимов, Тата ја доуништи и онака слабата игра која ја имавме минатата сезона..Јас да сум на Камп Ноу прв ќе почнам да веам бели знаменца, и ако Меси е најдобар на светот зошто во последно ништо не докажа? Даде голови од пенали? Верувајте за мене многу подобри се овие млади играчи од Атлетико и Гранада кои не се најталентирани,но играат со срце...И не сум оптимист за Ел Класико, два порази во низа..или ќе биде дебакл или тогаш ќе се свестат,ама со Фабрегас ми оди накај пораз за жал..

Не можам да верувам , од Гранада изгубивме :place::place::place:
Ако не протестираат на наредниот меч во Ла Лига , навивачите значи им фали нешто.

Прво,голот што го примивме кривица е на Пинто,излага безпотребно,не знае да се постави како што треба
Второ,Сонг ни е најголем малер во екипава кога игра тој губиме 100%
Трето,Педро неколку утакмици наназад е буквално невидлив,наместо да го игра Санчез кој ни е втор стрелец во екипата и еден од најдобрите асистенти,Тата го игра Педро духот.
Си ја изгубивме титулата од најутепаните екипи во Примера,ЖАЛОСНО!
Еден ебан гол денес да дадевме ке бевме во игра за титулата,вака курац!
И на крај слободниот удар требаше Нејмар да шутира а не Меси да нафрла!
И да,годинава не ни е крива толку одбраната колку што е крив нападот!

Ништо, подобро тек од сезона 2015-2016, со нова управа, нов тренер и со дел нови играчи.

Џабе ќе ни беше и нерешено , ќе останевме во трката и дополнителни нервози ќе имавме. Со ваква игра замислете како ќе поминевме кај Вилареал во гости , плус Атлетико дома. Сега само да се молиме да ни ја укинат казната , и да правиме ремонт летово , иначе вака сме наебале.

За среда бев оптимист али веќе не. Да се надеваме единствено дека Реал ќе има лош ден , а ние ќе имаме среќа како у гз да сме правени , па да ги надупиме уште еднаш и да не ни биде сезоната гола. Али со моменталниот сплет на околности , поголеми шанси му давам на Пендаровски. :pos:

Иста песна како минатата сезона. Започнавме добро, си створивме еуфорија, мислиме дека го фативме Господ за јајца, мислиме дека сме најдобри, се зборуваше и за тројна круна( :pos: ). И на крајот на сезоната, во најбитните натпревари, тимот е во очајна форма.
Остана финалето од купот, против Реал. Без разлика на исходот од тој натпревар, на тимот очајно му се потребни промени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom