Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е. Само да не не отворат и да чекаме до 70та минута кога ќе влезе Санчез , и ќе ни свирнат пенал. Не сум оптимист јас , се надевам ќе ме негират.

Ќе го кажам истото што го кажав и пред ЕлКласико. Страв ми е само од нафрлени топки и прекини, од ништо друго. Со среќа, се читаме после утакмица.

Многу јак состав на Атлетико, се надевам дека денес ќе извадиме добар резултат

Courtois; Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis; Gabi, Tiago; Koke, Arda Turan; Villa, Diego Costa.

Тата, да ти... тит...Абе зашто на домашен терен со Цеск, Чави, Бускетс и Иниеста, ок за на гостински терен али не и на домашен терен каде треба да бркаме што повисока победа. Башка што Цеск у последно време е тотално вон форма.
Незнам, не ми мириса на добро со овој состав.
Али ајде, дај боже да грешам, дај боже да видиме една добра игра, директна, ефективна, без многу пимплање.

Се надевам само дека нема да го пцуеме до после. Значи Иниеста кој моментално е во зенитот на својата кариера , он го игра на неприродна позиција за него. Со Чави Иниеста и Бускетс на средината ќе го имавме и поседот и контролата врз играта , вака со ваков Цеск незнам што да очекувам , се надевам само да не не отворат како паштети.

1458417_651599218209596_724047604_n.jpg

Па кога ќе видам дека игра со Нејмар на десно крило, ми се плаче. :(

Силни се Атлетико..силни..ама им фали искуство.. Чувствувам дека ќе има многу тактичко надмудрување, не знам зошто..Со среќа нека биде!!! VISCA EL BARCA

Ти ебам копачите гадни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom