Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Големи се шансите Валдес да не потпише со друг клуб наредната сезона поради оваа повреда..Најголем проблем би била неговата физичка подготвеност и медицинските тестови...Голем број од фановите се согласни клубот да му понуди уште една година договор доколку остане без клуб, а и управата се чини дека има слух за тоа..секако се надевам дека и Штеген ќе дојде на лето, па заедно со Виктор ќе го сочинуваат тој тандем. Валдес би бил од непроценлива вредност за адаптацијата на младиот Германец...Останува да видиме...Останува најтешкиот дел..желбата на Валдес

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Каков роденден имав,Барса тепа,Реал изгуби,фатив спортска и тоа сингалче на Севиља и на крај купувам пакетче сликички и гледам Меси ми паднал :drk:

уште да ебеше некоја и топ :P[DOUBLEPOST=1395928713][/DOUBLEPOST]
debacle-del-real-madrid-1395925851420.jpg

Како се сменија работите за 98 минути

Бтв мислам дека ако тепаме против Еспањол титулата е наша

Мене незнам зашто ама Бетис ме плаши o_O

фудбалерите на Баерн Минхен против Херта оствариле неверојатни 1.078 точни додавања
da ne znae nekoj kolku e nasiot rekord?

Има уште доста за играње али добро е што сега работите зависат само од нас и никој друг. Од потешките утакмици тука се Еспањол гости , Билбао дома, Виљареал гости и Атлетико дома. Со две раце потпишувам шампионот да се одлучува последното коло.
Во однос на Реал сме 2 бода позитива плус подобар меѓусебен дуел, во однос на Атлетико сме бодче назад али и утакмица дома против нив.
Сума сумару, од нас самите зависи највеќе дали ќе дојдеме до титулата или не, во пол позиција сме сега.
Вака на прва, нема воопшто да биде лесно, сега веќе со се ЛШ ќе се играат на секој 3 дена тешки утакмици, ќе треба и добро да се ротираат играчите за носителите на играта да бидат свежи во најбитниот дел од сезоната.
Од утакмиците во Примера Еспањол ме плашат најмногу.

Сеа со Еспањол нека ги одмара Алба, Масче, Фабрегас и Нејмар.
Нека си ја завршат работата на полувреме и после Чави и Иниеста да ги извади како Иниеста вчера :)

Пинто
Алвес - Пиќе - Бартра - Адриано
Чави - Бускетс - Иниеста
Санчез - Меси - Педро

Виљареал и Билбао мислам дека ќе бидат лесни.
Мене Еспањол и Бетис ме плашат многу, годинава кикснуваме на утакмици со полесни противници, градското дерби сите го знаеме добро какво е, а овие од Бетис не се толку слаби плус сега ќе трчаат како да нема утре за да се спасат некако на крај. Ќе биде весело тоа сигурно.

pinto i da sonuval nemalo da veruva deka ke brani na najbitnite natprevari za barsa :)[DOUBLEPOST=1395938385][/DOUBLEPOST]pinto i da sonuval nemalo da veruva deka ke brani na najbitnite natprevari za barsa :)

Виљареал и Билбао мислам дека ќе бидат лесни.
Мене Еспањол и Бетис ме плашат многу, годинава кикснуваме на утакмици со полесни противници, градското дерби сите го знаеме добро какво е, а овие од Бетис не се толку слаби плус сега ќе трчаат како да нема утре за да се спасат некако на крај. Ќе биде весело тоа сигурно.

Со Бетис дома играме, се зезнале ако против нас ја бараат шансата за спас у прва лига.

Реално само Еспањол треба да претставува проблем. Другиве не веруем дека би дале голем отпор

Еве го целиот распоред до крај за Ла Лига. Не гледам никаква закана освен кај Еспањол и Вилареал на гости , другите би требало да ги добиеме без проблем.

29.03.2014 - Еспањол - Барселона

05.04.2014 - Барселона - Бетис

12.04.2014 - Гранада - Барселона

27.04.2014 - Вилареал - Барселона

04.05.2014 - Барселона - Гетафе

07.05.2014 - Барселона - Билбао

11.05.2014 - Елче - Барселона

18.05.2014 - Барселона - Атлетико Мадрид

Let the game begin. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom