Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа за дијамантот му е добро. Одкако го даде Меси пеналот за 3-4 овој вика

Pressure makes diamonds, and is there any bigger then this man

Кучињата лаат, караванот си врви.

Последно уредено:
За сите што се посомневаа дека тики - така е мртва..ВКЛУЧУВАЈЌИ МЕ И МЕНЕ!! 24 успешни додавања, и скината пајажина! тоа е Барса

Се добро се заврши ама ме нервира тоа што Тата некако многу споро реагира со замените. Очигледно беше дека Цеск, Масче па и Нејмар беа очајни не знам зошто се чекаше 70мин за првата замена

Се добро се заврши ама ме нервира тоа што Тата некако многу споро реагира со замените. Очигледно беше дека Цеск, Масче па и Нејмар беа очајни не знам зошто се чекаше 70мин за првата замена

Zatoa na krajot na godinata ke si odi. Ne e covekot materijal za Barselona rekov jas , i LS i Primera da osvoi , pak treba da si odi. Na takov tim mu treba karakter i avtoritet , nesto sto Tata go nema.[DOUBLEPOST=1395669222][/DOUBLEPOST]sport.jpg

Последно уредено:
Zatoa na krajot na godinata ke si odi. Ne e covekot materijal za Barselona rekov jas , i LS i Primera da osvoi , pak treba da si odi. Na takov tim mu treba karakter i avtoritet , nesto sto Tata go nema.[DOUBLEPOST=1395669222][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 87660
Па искрено и карактер и авторитет покажа. Ги наметна промените што ги планираше и остана доследен на нив кога работите не му идеа.

Проблемот е неискуството. Ама, ако си ги увиди грешките што ги направи оваа сезона и научи нешто од нив не гледам зошто следната година не би бил уште подобар. Не викам дека нема подобри кандидати за работата ама па ако менуваме менаџери секоја година ништо нема да направиме.

Мене ми изгледа дека играчите му веруваат и го почитуваат. Тоа не е мала работа.

:love:

BjfofxQCYAAc8_h.jpg
[DOUBLEPOST=1395688523][/DOUBLEPOST]Додавањето на Меси кон Нејмар, пред Рамос да го фаулира Нејмар.

HilariousTalkativeAegeancat.gif
[DOUBLEPOST=1395688607][/DOUBLEPOST]Ете линк бидејќи не го отвара:

http://gfycat.com/HilariousTalkativeAegeancat#?format=gif

Последно уредено:
Zivi komedii vo fan klub Real. Ako uspeele da ja izgubat titulata protiv vakva pateticna Barsa , sramno ke bilo. Nema veza so 2 pati gi plesnavme , do krajot na sezonata najmalce uste 1 , i uste se ubedeni deka se podobri od nas. :pos:

Цел ден се расправав со бескичмењаци што ми викаат дека Реал биле боље,заслужиле они да тепаат,со судии сме играле... мани ги таму 2 грама памет немаат,еден ебан пораз не можат да признаат :tapp::tapp:

Абе да се изнамочам јас на глупавата игра против Валенсија на Кампот и гостувањето кај Ваљадолид. Да не се изглупираа тогаш нашите, сега друг муабет ќе се правеше....

Zivi komedii vo fan klub Real. Ako uspeele da ja izgubat titulata protiv vakva pateticna Barsa , sramno ke bilo. Nema veza so 2 pati gi plesnavme , do krajot na sezonata najmalce uste 1 , i uste se ubedeni deka se podobri od nas. :pos:
Али најдобар ми беше коментарот дека Меси давал пинбал голови,на среќа:pos:.А да не ги заборавиме и илуминатите кој повторно и помогнаа на Барса:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom