Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Раката да му ја ебам на Фиго шпанските тимови први ги извади.

Реал го доби најлесниот противник нормално...

Пишав уште во Октомври дека 6-7 пати ќе играме сезонава со Атлетико. До сега 3 од 3 нерешени. АЈДЕ!

Штета Чоло заслужува да игра полуфинале

Туку првата ја играме на домашен терен?

Последно уредено:
Да, првата дома.

Ау распоредов, на секои три дена :eek:

23ти Класико
26ти Лига
29ти Лига
01ви ЛШ
06ти Лига
09ти ЛШ
13ти Лига
16ти Копа финале.

Тешко луѓе тешко...Многу се цврсти, а несмееме да примиме гол дома..Најнезгоден противник е Атлетико од сите што стигнаа до четвртфинале..Тврди натпревари ќе бидат дефинитивно..Но, се надевам дека ќе поминеме..Не помина многу време кога Атлетико го победувавме со 4-5 гола разлика..сега доста се и 2..Ако ги поминеме полуфинале со Реал..Одличен начин да покажеме кој е кој во Шпанија...А финале се знае Баерн..Така и ќе биде според мене..

Абе нема шанси Атлетико да издржат на двата фронтови, ќе пукнат некаде, се надевам на двата фронта. Само да ни се здрави играчите, да им се крева формата и да нема други глупости од управа и слична багра. Виска![DOUBLEPOST=1395408762][/DOUBLEPOST]Barcelona have qualified in 13 of the 15 Champions League quarter-final ties they played, the best record of all teams (86,6%)

99a57990bb.jpg

1964965_982720961768120_1084157731_n.jpg

Жити се кај најдоа баш сега да стават вонредно коло. Мада мислам дека натпреварот во недела ќе разреши многу недоумици , ако изгубиме во мадрид ќе се посветат на лш , ама ако тепат ќе биде интересно , завршеток на живци ќе биде.

Во недела губиме од Реал и ја губиме битката во Ла Лига. Се насочуваме кон ЛШ. Се договараме со Атлетико, да им ја дадеме во Ла Лига утакмицата на Кампот(последното коло). До тогаш Реал кикснува 2-3 натпревари, Атлетико не. Атлетико за возврат не пуштаат во ЛШ. Ние освојуваме ЛШ. Атлетико Ла Лига. Реал се нервозни, губат и во купот од нас. Реал се распаѓа на 5 помали клубови. Атлетико и Барса владеат во Шпанија во наредните 500 години.

Среќен роденден на Џ.Алба (Џорди бе, не Џесика) и Роналдињо.

Laudrup: "I'd like to coach Barça one day? The answer is clear, but people shouldn't listen to rumors. A lot can happen in the coming weeks"

Ја мислам Роура ќе го стават за тренер #yolo

Валдес изјави дека би сакал Тата да остане, бидејќи е одличен тренер. Ама кој фактор е Валдес, он си оди на лето.[DOUBLEPOST=1395489761][/DOUBLEPOST]Martino: "With only 9 games after the clasico, tomorrow's game is our last chance to get back in the fight for the title."
Убаво шо вака директно си кажува, што не филозофира дека имаме шанси.

Последно уредено:
Montoya renews his contract with Barcelona till 2018. Buy out clause 20m €

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom