Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Кај се паднаа па овие. Ич не ми е ќејф што играме со Атлетико. Ќе биде многу тешко. Се знаеме, сме играле доста дуели. Чоло е опасен, тимот му има квалитет и добри индивидуалци. Се надевам дека ние ќе одиме понатаму.

Интересна испадна ждрепката, Атлетико сезонава се страшни , ама мислам дека ќе немаме проблеми .... Утре само победа, и ништо друго ... Ќе биде тешко, ама кога ќе се навратиме наназад дуелите на Бернабе последните години добро ни одат, Реал колку и да е во форма, мислам дека со добра мотивација утре , со расположени играчи ќе ги матираме среде Мадрид ....

Сакам вака да излеземе ....

Валдез
Дани Пиќе Маске Алба
Бускетс
Чави Фабрегас
Неј Меси Иниеста

VISCA <3

со здрави и подготвени Меси,Нејмар,Алвес,Бускетс,Иниеста,Алба,Пике,Маскерано,екстра мотивираните Валдез и Чави кои играат за нив едни од последните “ел класика“,дали воопшто помислувате на пораз ?! вечер САМО победа и ништо друго !

:pos:

1011771_10152437634399305_1769178662_n.jpg

Значи само да не е нерешено. Или победа или пораз. Ако тепаме имаме некакви шанси, ако изгубиме да се посветат на ЛШ и финалето од купот.

Се си мислам дека ќе тепаме вечерва, само не ми се допаѓа тоа што како што изгледа нити Педро нити Санчез нема бидат стартери. Во страшна форма се и двајцата а на најбитната утакмица не им се дава шанса од почетокот

Мене па ко од серијата Млади Бунтовници ми изгледаат

Не ми се допаѓа што Пујол не е ни меѓу повиканите... Не мора да игра, чисто за мотивација требало да го земат.

El Clasico day:)

Сакам победа и ништо друго. Самите решаваме за титулата денеска. Со победа имаме шанси, со пораз завршено е се, нема калкукации, нема што да изгубиме. Или ќе ги комплицираме работите за Ла лига или на Бернабе Реал ја добива Ла лига.

Се надевам само нема да се изглупира Тата и да ги игра прва Чави, Иниеста и Фабрегас да ја угуши цела средина.

Што и да се случи Visca el Barca.

El Clasico day:)

Сакам победа и ништо друго. Самите решаваме за титулата денеска. Со победа имаме шанси, со пораз завршено е се, нема калкукации, нема што да изгубиме. Или ќе ги комплицираме работите за Ла лига или на Бернабе Реал ја добива Ла лига.

Се надевам само нема да се изглупира Тата и да ги игра прва Чави, Иниеста и Фабрегас да ја угуши цела средина.

Што и да се случи Visca el Barca.
Иниеста-Меси--Нејмар/Санчез/Педро
Цеск-Бускетс-Чави

Со оваа формација ги изигравме убедливо најдобрите утакмици оваа година. Не знам зошто би експирементирал нешто Тата. Особено со средина каква што има Мадрид ќе ни требаат колку е можно повеќе играчи да задржиме посед и на тој начин да се браниме. Зошто ако ни земат посед само од корнери ќе ни дадат 5 гола...

Ќе биде интересно вечер.
Исто како и погоре и јас сум или за пораз или за победа...
Со нерешено џабе само ќе се врткаме уште, ќе мислиме дека може да се случи чудо.
Составот го знаеме сите, ќе играам Чави, Иниеста и Фабре во прва и ќе биде комедии тоа да се гледа. Поседот нема шанси да ни го земат, ама на многу утакмици го имавме поседот, па Роналдо со шпринтовите не решаваше.
Одбраната мора да изигра како против Атлетико и како против Сити. Добри се годинава, не ги прават тие големи глупости како до лани, ама пак денеска мораат да изиграат со 150% од можностите.
VISCA.

Типувам 0-2 точен резултат или 2 и 2-3гола(y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom