Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Серхи Роберто џокерот на Тата.

пинг @Iceboy :pos:

Ова веќе во трагедија преминува.

Очајнооо , од последниот на табела губиме :facepalm:.

Клучот за успехот на Барса беше Бускец-Чави-Иниеста-Меси , за жал Иниеста го нема денес , Чави е на залез на кариера , Бускец е непрепознатлив а Меси никако да се усогласи со Нејмар-Педро-Санчез.

Серхи Роберто џокерот на Тата.

пинг @Iceboy :pos:

Ова веќе во трагедија преминува.
Седиме со цимеров и му викам сеа гледај околу 70та минута ако губат уште кога ќе го стави Серџи у игра ќе се пресмеам...
Глава ме заболе од утакмицава...

Најлошото е што им ја подаруваме титулата а до сеа си бевме лидери, барем да прикажаа вакви циркузи од почетокот. И медиумите од Барселона како Спорт нека се носат у пичку матер со вестите за трансфери и смена на тренери сред сезона

Дали има некаде детална статистика да видиме колку истрача Меси? Мислам дека нема повеќе од 3-4 километри.

Изгледа дека Тата малку по малку губи контрола над работите.

Добро, мора да се признае дека изгубивме од една доста силна екипа. Ваљадолид не се за потценување.

Кога ќе му понудат нов договор на Мартино овие од Реал? Да не му текне случајно да избега во некој друг клуб.

Тешка мизерија сме вторава полусезона. Титулата 99% е загубена. Нека се насочат кон ЛШ, мада и таму од моменталниве тимови може било кој да не исплеска, а да не ги спомнувам Баерн, Челзи, Борусија. Ништо чудно сега во среда и Сити да ни го каже вицот.

Тата НУЛА, у минус влага типчето со мотивација, епа тешко така да се победи тим на гости кој со сите сили се бори за опстанок во лигата. Искрено, сакам уште сега да добие отказ.

Ееј, 5 бода имавме предност пред Реал на полу сезоната, од утре ќе бидеме на -4, и тоа после само 7 кола во вториов дел на сезоната. Е, за тоа стварно треба да си ренген.

Повеќе од 50-% од бодовиве во вториот дел на сезонава ги изгубивме. Тука секогаш тренерот ја сноси главната кривица.

Нејќев да пишувам после победата над Сити дека ни се поклопија коцките на тој натпревар, заради позитивната еуфорија во фан клубов, глупоста на Демикелис си ја направи работата ( пенал и црвен ) а не дека Тата нешто посебно имаше удел во таа победа.

Ептен сум разочаран целокупно од тимот.

РЕКОНСТРУКЦИЈА!

Значи цело време ја кривиме одбраната, ама очигледно нападот е крив за се. Како прво немаат идеа. Значи влага Санчез место Фабрегас у 60та и играме со по 3 крила и пак без напаѓач еј, не ми се верува. Второ, Чави нека се откаже стварно веќе не го бива типот, него уште му е побитно да напраи пасови. Удари неам еј, удари у гол. Па како ќе даеме гол ако не шутираме. Видете ги Баерн шо праат, Тиаго креативност 100ка, Милер и Манџа газат.
Потребна ни е свежа крв. И искрено сево ова мислам дека е до Меси, многу се курчи, не се замара.. ради него неаме напаѓач. Коа веќе не трча нега иде барем на крило, нека не праи гужва у средина. Бускетс исто многу слабо. Алвеш у минус е отиден типот....[DOUBLEPOST=1394299993][/DOUBLEPOST]Али битно Тата ќе искочи со изјава, ќе се бориме до крајот, титулата не е изгубена. А ја забораи изјавата после Валенсија: Ова веќе нема да се повтори, ветувам! И у наредните 4 меча губиме 2 :tapp:
Лапорта му е мајката на тимов, ништо друго.

Последно уредено:
Мојс за Тата е Пеп.
Цела сезона ми ги кинат живците, сега барем на раат ќе гледам.
Да изиграме добро во финалето на Копа, и да изгубиме да не ми биде криво. Друго ништо не барам и не очекувам сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom