Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Какви Луиз и Хумелс бре. Конечно некој скаут на Барса си ја завршил работата кога го предложил Мангала. Порто не продаваат ефтино ама за дечкото вреди да се плати и 40 милиони(толку му е откупната клауза мислам). За 2-3 години ќе биде еден од најдобрите бекови во свет.

Само мене ми изгледа дека пак цело лето ќе трчаме по Луиз и Хумелс,а Јунајтед или Сити ќе си го ќарат Мангала и пак ќе останеме со прстот во уста.

Иниеста не тренирал денес и не отпатувал за утакмицата утре, го изгубиле детето шо го чекале со жена му :(

BiJg4EjCMAA895x.jpg

Штета за Иниеста. Имав сличен случај во фамилијата и знам колку може да биде болно и заебано.

Играме од 16:00 со Ваљадолид. Се надевам на лесни 3 бода , но сепак треба да имаат желба за победа , да не се повтори Алмерија.

Валдес
Алвеш - Пиќе - Маскерано - Адриано
Бускетс
Чави - Фабрегас
Педро - Меси - Нејмар​

#AnimoIniesta

Ваљадолид се најслабата екипа во лигата(посебно со заминувањето на Еберт), но се многу јаки психички. Не се откажуваат до последна минута, колку и да губат. Многупати сезонава се враќаа од веќе изгубени натпревари на домашен терен. И негатива од 2 гола не е сигурна против нив, секогаш играат до последниот судиски свиреж.

Нека изиграат момците за Иниеста. Мислам дека со овој состав нема да има проблем.

Очекувам одличен меч од Нејмар

Ај ако кикснат нека се откажат од титулата, па нека гледаат на другите фронтови!
Колку само без желба се влезени...

Како би го испуцал овој Мартино од клубот на клоци. Толку бе да е пасивен , ниту им дава подршка ,ниту им се дере , како ебена статуа стои на тоа линијата. Ма нек се ебе у курац , и да освои ЛШ од наредната сезона несакам да го гледам. Да земат некој бот од трибината да стават ќе ги мотивира повеќе.

Наредната сезона ако не го монтират тимот тешко нас. Најмалце 3 врвни играчи ни требат , еден штопер и да земат пак ќе има дупки. Требат 3-4 играчи од врвен квалитет да се донесе свежина , па тек тогаш да играме нешто.

Треба менување, а Тата нема никаква харизма..Се знае само Клоп моментално или Пеп може да ја водат Барса.. Имаат муда! И Меси некако не ми прави ќеиф не знам зошто, одамна помина неговото, ако блесне нешто на светското и тоа ќе биде..

Хаха, со Роберто ќе правиме пресврт. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom