Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Да завршиме трети и ништо да не освоиме. Па после нека му ја мислат што да прават. Оваа, не е Барса што го победи Ман. Сити. Летово од корен да се смени управата, и да се доведат нови играчи.

Неколкупати го напишав ова , јас би му дал отказ на Пике , Валдез , Монтоја , Бартра и Сонг а Пујол да се пензионира.

Кур си игра цела втора полусезона Тата крвта да му ја ебам ретардирана. Нека лета од клубот на крај на сезона све да му ебам.

Изгледа го помеша Сосиедад и Бетис , ѓубре неписмено Тата , се вади ли ваков состав на натпревар со тим кој од секогаш ни создава проблеми.

Ова апла се гледа дека не им се игра бе, како се шетаат во шеснаестникот. Кој кур им е

Ова апла се гледа дека не им се игра бе, како се шетаат во шеснаестникот. Кој кур им е
Па се помирија со фактот, дека наредна сезона ќе играат во втора лига.

Бускетс и Сонг во гости против Сосиедад, каде што немаме победено од 2007. Смешно ми стана сега :pos:

А тоа дека на Монтоја и Пике ќе им продолжуваат договор е навреда за мене како фан на клубот.

Случајот Нејмар влијае на целиот тим и жал ми е што изгледа се почесто ќе гледаме вакви партии од страна на тимот. Нема мотив, хармонија, разположение 0. А баш си мислев дека после победата над Сити ќе играат уште поубедливо во првенството.

Па се помирија со фактот, дека наредна сезона ќе играат во втора лига.

Бускетс и Сонг во гости против Сосиедад, каде што немаме победено од 2007. Смешно ми стана сега :pos:

А тоа дека на Монтоја и Пике ќе им продолжуваат договор е навреда за мене како фан на клубот.

Луди се ако го направат ова.:eek::eek::eek:

Не е проблемот што губат, неможат секад да победуваат, проблемот е што не се замараат. Значи презаситени се, ни требаат многу освежувања што ќе се борат за место у прв тим. Ни треба напаѓач у вакви ситуации, ама ајде пак ќе кажам они си знаат најдобро.
Иначе Тата после Валенсија рече нема да се повтори, а тоа не беше оддамна како што памтам. На лето ремонт!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom