Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Какво земање -20
Мислам дека неможат да играт во иста лига. Барса Б право ќе биде преместена во 3та лига. Ама нема шанси тоа да се деси , ќе не казнат парично сигурно. :)
Не може цивилен суд да те казни со одземање на поени. Тоа може само шпанската федерација да го направи. Максималната казна е 60 милиони т.е. 6 пати повеќе од тоа што тврдат дека Барса не платила.

Тешко ќе биде вечер момци. Очекувам баш тежок натпревар. Долго време немаме победа на гости кај Сосиедат во ракмите на Ла лига, некој си 3/4 лигашки натпревари. А натпреварот е и те како битен. Мора да се победи за да се дочека дуелот помеѓу Атлетико и Реал следното коло со исто бодови со оглед на тоа дека и Реал денес и Атлетико утре не би требало да имаат проблеми во освојување на трите бода.

Ме радува формата од последните неколку натпревари, после победата над Сити очекувам уште поголема самодоверба пресликана со уште подобри игри на терен. Меси се враќа, Иниеста е во топ форма, Нејмар мора да почне од првата минута, за 15 мин колку што изигра со Сити створи повеќе шанси со Меси одколку Алексис за 75 минути.
Алексис со Педро и Нејмар во нападот ДА, со Меси Не.

За вечер ја би со :
Валдес
Дани - Пиќе - Маске/Бартра - Адриано
Цеск - Бускетс - Иниеста
Педро - Меси - Нејмар
Алба е повреден ако не се лажам.

Tрајче ти е Монтоја? :D
Лее, грешка сум направил. Рамче беше Монтоја, сум го помешал. :D

IMG_34376es.jpg

Еве го, прав Рамче. :D[DOUBLEPOST=1393088345][/DOUBLEPOST]Како што најави Филе вчера, Бабунски се наоѓа во првиот тим, за 1 минута почнува Барса Б - Рекреативо Хуелва. (y)[DOUBLEPOST=1393089420][/DOUBLEPOST]Директен пренос на официјалната страна на шпанската федерација:
http://www.lfp.es/barcelona-b_recreativo/directo/laligatv

Последно уредено:
Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Song Busquets Iniesta - Pedro Messi Neymar

Таман Дани изигра една топ утакмица и Тата го седна на клупа.

Moже сопкаст добар ако сака некој да стави. Фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom