Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Шпанскиот суд поднесе кривична пријава против Барселона поради „кривичното дело проневера на пари од јавни фондови“. Фудбалскиот клуб е обвинет дека затаил данок при трансферот на Нејмар.

http://kajgana.com/barsa-obvineta-za-sluchajot-nejmar“

Ќе го јаде некој дебело за случајов[DOUBLEPOST=1392926155][/DOUBLEPOST]
Еден од најболните порази за мене но сепак никогаш нема да го заборавам голот на Роналдињо, реакцијата на коментаторот зборува доволно за тоа каков мајстор играше за Барса. Играле и ќе играат велемајстори за Барса меѓутоа магијата на Роналдињо не верувам да ја има кој било друг, ми недостасува :place:

Последно уредено:
Се зборуваше као Барса ќе биде казнета со нешто - 20 поени во примера, и ќе биде ликвидирана од лига на шампиони.. и голема парична казна колку има вистина во воа незнам

Некој поупатен да не има во врска со официјалниов фан клуб Филе шо го формирал?

Barcelona i Santos su postigli dogovor oko transfera Neymara (19). On će u Barcelonu doći za 60 miliona eura u januaru/siječnju 2013. godine. Barcelonini direktori se nalaze u Brazilu. Prijateljska utakmice naredne godine je također uključena u transfer, a ostaju još lični uvjeti sa igračem, javlja "Estadao"!
Нејмар и Гансо......двајцата најпреценети играчи на фудбал во моментов.
Малку ретро коментари на темава, од 2011та. :D

За ова муда треба, значи ги има
bN2PHm4.gif

A кај му се мудата кога пред празен гол додава на другите 40 натпревари?

Не го оспорувам неговиот талент и трудот што го дава за клубот ама ептен е слаб психички.

Ќе го јаде некој дебело за случајов[DOUBLEPOST=1392926155][/DOUBLEPOST]
Еден од најболните порази за мене но сепак никогаш нема да го заборавам голот на Роналдињо, реакцијата на коментаторот зборува доволно за тоа каков мајстор играше за Барса. Играле и ќе играат велемајстори за Барса меѓутоа магијата на Роналдињо не верувам да ја има кој било друг, ми недостасува :place:
Лигушот Карваљо направи фаул врз Валдес за 4тиот гол, колку само изреволтиран беше Рони после утакмица, се сеќавам дека солзи ронев и јас тогаш.

onaka sega mi tekna kaj fana rajkard,kade e trener sega
od koga si zamina od barsa kako da iscezna covekot,nemoze salam rabota da najde

onaka sega mi tekna kaj fana rajkard,kade e trener sega
od koga si zamina od barsa kako da iscezna covekot,nemoze salam rabota da najde
Греота човекот, не може работа да си најде. Не знам како го крпи месецот. Можеби зема социјална помош. :D
Шегата на страна, пред една година доби отказ од селекторското место во Саудиска Арабија, после лошите резултати.
Моментално работи во некое американско приватно училиште, како советник за развој на млади фудбалери.

Бартомеу: "Дури и да се случи на крајот на сезоната да не освоиме ниту еден трофеј, сепак ќе го продолжиме договорот со Мартино до 2016та. Силно веруваме во него!" (y)

Последно уредено:
Греота човекот, не може работа да си најде. Не знам како го крпи месецот. Можеби зема социјална помош. :D
Шегата на страна, пред една година доби отказ од селекторското место во Саудиска Арабија, после лошите резултати.
Моментално работи во некое американско приватно училиште, како советник за развој на млади фудбалери.

Бартомеу: "Дури и да се случи на крајот на сезоната да не освоиме ниту еден трофеј, сепак ќе го продолжиме договорот со Мартино до 2016та. Силно веруваме во него!" (y)
znaci sum pogodil
skros se povleci od trenerskata rabota[DOUBLEPOST=1393010792][/DOUBLEPOST]

znaci sum pogodil
skros se povleci od trenerskata rabota

Клубот ќе го лапне дебело ако биде одземени бодови или изфрлен од шпанската лига.[DOUBLEPOST=1393024653][/DOUBLEPOST]Клубот ќе го лапне дебело ако биде одземени бодови или изфрлен од шпанската лига.

Барса-Барса Б наредна сезона:vozbud:

Мислам дека неможат да играт во иста лига. Барса Б право ќе биде преместена во 3та лига. Ама нема шанси тоа да се деси , ќе не казнат парично сигурно. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom